CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie ZTE

AFISATI PE SITE Collapse

Protectie ecran pentru telefoane ZTE

Protejarea ecranului telefonului tau este un lucru important? Pentru a te asigura ca vei putea beneficia de el un timp indelungat, tot ce trebuie sa faci este sa investesti intr-o folie de protectie ecran potrivita. Acest lucru te va scuti de multe neplaceri, fiind o decizie intotdeauna binevenita. Trebuie doar sa te asigura ca faci cea mai buna alegere in privinta foliei de protectie alese. In magazinul nostru online vei putea gasi folii de protectie pentru fiecare tip de telefon. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te uiti dupa marca si modelul telefonului tau si sa o adaugi pe cea care se potriveste in cos.

De ce este necesara protejarea ecranului telefonului?

Achizitionarea unui telefon performant este o investitie constienta si serioasa, insa, pentru a fi in siguranta cat mai mult timp, trebuie avuta in vedere si investitia intr-o folie de protectie ecran din policarbonat sau sticla securizata. Ecranul tactil al acestuia este o componenta sensibila si vulnerabila, totul ascunzandu-se in spatele unui ecran subtire de sticla. Daca acesta este insa fisurat sau crapat, posibilitatea de a nu mai functiona la parametri normali este destul de mare. O folie de protectie este recomandata, pentru a asigura ca eviti astfel de neplaceri.

ZTE – mic istoric

ZTE este o companie fondata in China in 1985, ce a fabricat si furnizat initial echipamente de retea si solutii de telecomunicatii, precum Huawei. Ulterior, compania s-a extins treptat in noi industrii, devenind unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile. Cu toate acestea, America a acuzat-o ca a vandut tehnologie ilicita Iranului și Coreei de Nord si ca dispozitivele pe care le vinde ii spioneaza pe utilizatori. Aceasta a condus la o sanctiune economică majora. In prezent, ZTE este in fruntea inovatiei in ceea ce priveste producerea de smartphone-uri.