Husa telefon Glossy Case - Cântecul cocorului (471705)

Evaluare:  4.8
(4)
Pret: 90,90 Lei including VAT 23%
Disponibilitate > 10 buc.  
Livrare rapida  
Costul livrarii de la 14,50 Lei  
Retur in 30 de zile  

Colecția de huse inspirate din „Poveștile de pădure” ale autoarei Aleksandra Ćmachowska

 

Carcasele pentru smartphone-uri din colecția Etuo „Povești de pădure” sunt rezultatul cooperării cu artista poloneză Aleksandra Ćmachowska. Autoarea din spatele graficii carcaselor și huselor Etuo creează, printre altele, imprimeuri frumoase cu plante, peisaje de basm, precum și imagini colorate cu insecte și animale acvatice. Poți achiziționa modele unice din această serie transpuse pe carcasele noastre flexibile cu cadru transparent, precum și pe copertele premium din seria de accesorii Glossy ori pe cele de tip Wallet Book. O gamă largă de culori și de modele grafice o să-ți ofere oportunitatea de a alege o carcasă perfectă pentru personalizarea smartphone-ului. În colecția „Povești de pădure” vei găsi 5 modele originale care portretizează imaginile cerbului, bufniței, moliei pădurii sau gândacului, regele potecilor pădurii.

 

Caracteristicile carcaselor din colecția „Povești de pădure”:

  • protecția telefonului împotriva deteriorării mecanice;
  • printuri originale realizate de artista Aleksandra Ćmachowska;
  • 5 modele grafice din care să alegi;
  • decupaje speciale pentru cele mai importante funcționalități ale smartphone-ului;
  • diverse modele și forme pentru carcase;
  • finisaj mat sau lucios.
Dedykowane etui na telefon

O husă de telefon pentru iubitorii de artă: susținem tinerii artiști

 

Dacă îți place grafica originală și unică, carcasele din colecția „Povești de pădure” de Aleksandra Ćmachowska sunt un adevărat deliciu pentru iubitorii de artă și accesoriile elegante. Modelele minunate cu plante, insecte și animale se potrivesc perfect cu dorința actuală de a fi mai aproape de natură. Combinația dintre schițe realizate cu mâna liberă și decorațiuni în acuarelă garantează un efect perfect pentru carcasa smartphone-ului tău. Drept urmare, device-ul va câștiga un accesoriu unic care îi va personaliza designul într-un mod inedit.

Dedykowane etui na telefon

Protecția asigurată de husele din colecția „Povești de pădure”

 

Husa telefonului din această colecție nu doar că arată grozav, dar își păstrează toate proprietățile pentru protecția smartphone-ului. Alegând un accesoriu pentru spatele telefonului, vei proteja în mod eficient carcasa împotriva zgârieturilor, abraziunilor și murdăriei. Husa asigură un strat suplimentar de protecție care atenuează șocul mecanic cauzat de loviturile accidentale, ceea ce reduce riscul deteriorării componentelor delicate din interiorul dispozitivului.

 

Datorită marginilor proeminente, carcasa previne contactul direct al afișajului telefonului cu o suprafață plană. Vei obține o protecție a ecranului chiar mai bună alegând o husă tip copertă de carte pentru smartphone-ul tău și o sticlă securizată dedicată. O opțiune excelentă sunt și husele premium dotate cu un cadru negru întărit, care nu se decolorează în contact cu murdăria.

* Spatele carcasei este acoperit cu o folie de protecție pentru transport.  Informatii producator