Husa telefon - etuo Glossy Case - Gold Abstract - Marble with a golden application (465729)

Evaluare:  4.5
(2)
Pret: 90,90Lei including VAT 23%
Disponibilitate > 10 buc.  
Livrare rapida  
Costul livrarii de la 13,90 Lei  
Retur in 30 de zile  

etuo Glossy - carcase elegante cu nivel de protectie ridicat

Carcasele din colectia etuo Glossy sunt rezistente in primul rand datorita marginilor din TPU si spatelui din plastic solid. Acestea au un design la moda, fantezist, care simbolizeaza, printre altele, roci metamorfice, minerale si metale pretioase. Datorita zecilor de modele si culori din care poti alege, vei obtine carcasa de protectie potrivita gusturilor tale. Stratul superior din spatele carcaselor e alcatuit dintr-o folie transparenta si usor sclipitoare. Aceasta protejeaza perfect impotriva urmelor de amprente, a zgarieturilor si confera carcasei un efect tridimensional fascinant. Principalele avantaje ale huselor din colectia etuo Glossy Case sunt:

  • - design mereu la moda,
  • - margini mate din TPU care amelioreaza socul,
  • - placa de plastic care rigidizeaza corpul telefonului,
  • - folie transparenta care permite imprimarea cu designul dorit,
  • - decupaje specifice fiecarui model de telefon, pentru componentele periferice.

Protectie sporita datorita carcaselor lucioase etuo

Colectia Etuo Glossy inseamna nu numai un design la moda, ci si calitati de protectie peste medie. Carcasa robusta are marginile ingrosate si e alcatuita dintr-un material extrem de durabil - poliuretan termoplastic (TPU). Se caracterizeaza prin rezistenta sporita la lovituri, vibratii si absorbtie a socurilor. Astfel, carcasa protejeaza smartphone-ul impotriva zgarieturilor, abraziunilor si minimizeaza riscul de deteriorare a interiorului dispozitivului ca urmare a unei lovituri sau caderi. Datorita placii de plastic solid care rigidizeaza corpul telefonului, exista un risc mai mic de indoire periculoasa a smartphone-ului. Deoarece folia transparenta este utilizata in stratul superior al carcasei, designul acesteia are mereu acelasi aspect.

De ce merita sa folosesti o husa pentru telefon?

Desi cu siguranta nu putem nega faptul ca smartphone-urile moderne au o estetica deosebita, aceste dispozitive sunt mult mai expuse la daune mecanice decat modelele de dinainte. Defectiunile pot aparea atunci cand telefonul este scapat pe jos, dar si in timpul utilizarii de zi cu zi, de exemplu, purtarea unui smartphone intr-o geanta alaturi de alte obiecte. Alegand o husa lucioasa din seria etuo Glossy, veti avea un accesoriu de protectie elegant care mentine aspectul original impecabil al smartphone-ului pentru mai mult timp. Husa de protectie aplicata scade riscul de zgariere sau spargere a carcasei originale a telefonului. Este, de asemenea, un strat care absoarbe efectiv orice soc in urma unei caderi sau lovituri. In plus, carcasa protejeaza si smartphone-ul impotriva murdariei, fiind in acelasi timp extrem de usor de curatat.

* Spatele carcasei este acoperit cu o folie de protectie pentru transport.  Informatii producator