Husa telefon Glossy Case - Insta Marble - marmura alba (465362)

Evaluare:  4.8
(4)
Pret: 90,90 Lei including VAT 23%
Disponibilitate > 10 buc.  
Livrare rapida  
Costul livrarii de la 14,50 Lei  
Retur in 30 de zile  

etuo Glossy - carcase elegante cu nivel de protecție ridicat

Carcasele din colecția etuo Glossy sunt rezistente în primul rând datorită marginilor din TPU și spatelui din plastic solid. Acestea au un design la modă, fantezist, care simbolizează, printre altele, roci metamorfice, minerale și metale prețioase. Datorită zecilor de modele și culori din care poți alege, vei obține carcasa de protecție potrivită gusturilor tale. Stratul superior din spatele carcaselor e alcătuit dintr-o folie transparentă și ușor sclipitoare. Aceasta protejează perfect împotriva urmelor de amprente, a zgârieturilor și conferă carcasei un efect tridimensional fascinant. Principalele avantaje ale huselor din colecția etuo Glossy Case sunt:

  • - design mereu la modă,
  • - margini mate din TPU care ameliorează șocul,
  • - placă de plastic care rigidizează corpul telefonului,
  • - folie transparentă care permite imprimarea cu designul dorit,
  • - decupaje specifice fiecărui model de telefon, pentru componentele periferice.

Protecție sporită datorită carcaselor lucioase etuo

Colecția Etuo Glossy înseamnă nu numai un design la modă, ci și calități de protecție peste medie. Carcasa robustă are marginile îngroșate și e alcătuită dintr-un material extrem de durabil - poliuretan termoplastic (TPU). Se caracterizează prin rezistență sporită la lovituri, vibrații și absorbție a șocurilor. Astfel, carcasa protejează smartphone-ul împotriva zgârieturilor, abraziunilor și minimizează riscul de deteriorare a interiorului dispozitivului ca urmare a unei lovituri sau căderi. Datorită plăcii de plastic solid care rigidizează corpul telefonului, există un risc mai mic de îndoire periculoasă a smartphone-ului. Deoarece folia transparentă este utilizată în stratul superior al carcasei, designul acesteia are mereu același aspect.

De ce merită să folosești o husă pentru telefon?

Deși cu siguranță nu putem nega faptul că smartphone-urile moderne au o estetică deosebită, aceste dispozitive sunt mult mai expuse la daune mecanice decât modelele de dinainte. Defecțiunile pot apărea atunci când telefonul este scăpat pe jos, dar și în timpul utilizării de zi cu zi, de exemplu, purtarea unui smartphone într-o geantă alături de alte obiecte. Alegând o husă lucioasă din seria etuo Glossy, veți avea un accesoriu de protecție elegant care menține aspectul original impecabil al smartphone-ului pentru mai mult timp. Husa de protecție aplicată scade riscul de zgâriere sau spargere a carcasei originale a telefonului. Este, de asemenea, un strat care absoarbe efectiv orice șoc în urma unei căderi sau lovituri. În plus, carcasa protejează și smartphone-ul împotriva murdăriei, fiind în același timp extrem de ușor de curățat.

* Spatele carcasei este acoperit cu o folie de protecție pentru transport.  Informatii producator