Huse personalizate pentru Alcatel 3L (2020) 

(Numărul de produse: 1)
Sort
Sortarea implicita
Cele mai noi
Pret crescator
Pret descrescator
Cele mai populare
Alcatel 3L (2020) - husa telefon personalizate Wallet Book - alb

Huse personalizate Wallet Book

Alcatel 3L (2020) - husa telefon personalizate Wallet Book - alb

Pret special 108,72Lei Pret standard 127,90Lei
 

Huse personalizate pentru Alcatel 3 L (2020)

,,Creativitatea este inteligenta care se distreaza", spunea Albert Einstein. Tu ce mai astepti? Testeaza atom cu atom vorbele marelui fizician si distreaza-te cu aplicatia Creatorul huse, pusa la dispozitie de magazinul online etuo.ro. Imbina utilul cu placutul si creeaza design-ul pentru o husa de protectie personalizata, compatibila cu smartphone-ul tau Alcatel 3 L (2020). Limitele nu sunt trasate decat de imaginatia ta, dar noi stim ca esti nelimitat de creativ. Rezerva-ti un loc in caruselul creatiei si nu mai sta pe ganduri!

Exerseaza-ti talentul cu aplicatia Creatorul Huse

Mecanismul de functionare al aplicatiei Creatorul Huse este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti instructiunile de utilizare si sa alegi un template adecvat pentru forma husei tale de protectie. In functie de tiparul selectat, combina fotografiile si imaginile salvate in PC-ul tau si obtine cele mai intense emotii. Emotia merita slefuita mai departe, iar imaginatia isi continua provocarea. Creeaza un text unic, potrivit cu fotografiile alese. Apoi, cosmetizeaza textul prin culori vii si un font inspirat. Odata terminata imbinarea de elemente, adauga husa personalizata in cos si asteapta primul semn de la curier. Asteptarea va merita tot efortul, iar zgarieturile iti vor ocoli intentionat smartphone-ul echipat cu o carcasa atat de inspirata.

Un cadou plin de emotie: huse personalizate pentru smartphone

Invata-i si pe prietenii tai, posesori de Alcatel 3 L (2020), sa se distreze. Vor fi foarte receptivi atunci cand vor vedea husa ta personala si originala. Daca iti place sa planuiesti surprize de proportii pentru cei dragi, atunci distreaza-te tu insuti si creeaza cat mai multe huse personalizate pentru oamenii pe care ii iubesti. Imparte bucurie si siguranta cu o husa personalizata. Gesturile aparent mici sunt semnul unor inimi mari. Fii mereu creativ si descopera husele de protectie personalizate propuse de Etuo!