Huse personalizate pentru HTC Desire 20 Pro 

(Numărul de produse: 1)
Sort
Sortarea implicita
Cele mai noi
Pret crescator
Pret descrescator
Cele mai populare
HTC Desire 20 Pro - husa telefon personalizate Wallet Book - alb

Huse personalizate Wallet Book

HTC Desire 20 Pro - husa telefon personalizate Wallet Book - alb

Pret special 108,72Lei Pret standard 127,90Lei
 

Personalizeaza acum husa telefonului HTC Desire 20 Pro

Pentru idei de cadouri diferite sau pentru produse de care sa te indragostesti de la prima vedere, am creat configuratorul online Kreator Etui. Cu ajutorul lui poti oricand personaliza accesoriul cu care iti vei proteja telefonul HTC Desire 20 Pro. Pe scurt, modifici dupa bunul plac aspectul husei compatibile cu smartphone-ul tau. Asa vei fi sigur ca ai un produs cu adevarat diferit, un produs pe care nu il vei mai intalni si la alti utilizatori. Husa poate contine mesaje speciale, poze personale sau modele grafice inedite. O poti face cadou sau o poti pastra pentru tine. Noi iti asiguram cele mai distractive servicii online pentru achizitionarea accesoriilor GSM de care ai atata nevoie.

Cum poti modifica husa telefonului?

Asa cum ti-am promis, din doar cateva click-uri personalizezi cu succes husa telefonului tau HTC Desire 20 Pro. Ce modificari poti aplica? Spiritul tau creativ nu este ingradit. Poti adauga culori, imagini sau texte. Vezi in timp real toate modificarile si te distrezi incercand oricat de multe teme grafice doresti. Cand esti multumit de rezultat, ne trimiti comanda ta. Iar noi ne asiguram ca husa va arata exact asa cum tu ti-ai dorit. Desigur, livram produsele in cel mai scurt timp si te asiguram de calitatea lor.

Huse unice, de calitate

Husele noastre sunt produse de cea mai buna calitate. Vei primi un accesoriu placut la atingere, perfect compatibil cu HTC Desire 20 Pro. Functionalitatile telefonului nu vor fi ingradite de husa, iar designul smartphone-ului nu va fi influentat de noul accesoriu - acesta are grosimi mici si un aspect de care vei fi incantat. In plus, personalizarea husei reprezinta un avantaj pe care ti-l recomandam cu toata caldura: acela de a avea un produs diferit, care va atrage admiratia celor din jur.