0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse personalizate pentru Lenovo Tab P10

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

Huse personalizate Lenovo Tab P10 - O tableta merita sa aiba stilul ei

O tableta ca Lenovo Tab P10 are nevoie de huse de protectie care sa o apere de accidente nedorite si sa o puna in valoare. Poti scapa tableta oricand, intr-un moment de neatentie sau o poti zgaria de obiectele din geanta, iar astfel de neplaceri ii afecteaza nu doar functionalitatea, cat si aspectul. Asadar, daca vrei sa pastrezi tableta intacta si sa-i oferi si un look in ton cu atitudinea si stilul tau, cauta carcase de protectie si personalizeaza-le.

Cum sa faci asta?

Intra in magazinul online etuo.ro, unde gasesti nenumarate modele grafice. Galeria standard pe care o pune la dispozitie si aplicatia speciala prin care iti poti realiza singur designul iti permite sa-ti personalizezi husa de protectie cu motive, pattern-uri si simboluri simple si elaborate dintr-o gama variata de domenii, precum si cu imagini proprii, pe care le incarci rapid si le gasesti imprimate in doar cateva ore. Iti poti personaliza carcasa cu fotografii de pe Facebook si Instagram si poti crea compozitii interminabile, cu mesaje proprii, modificul stilul textului si culoarea de fundal. Aplicatia este intuitiva si usor de folosit, ajutandu-te sa gasesti repede mesajul si atitudinea pe care vrei sa le transmiti.

O idee perfecta de cadou

O husa personalizata te ajuta sa pastrezi mereu alaturi momente si persoane dragi, locuri in care nu stii cand te mai intorci sau desene si simboluri care te fac sa te simti special. Poti face si colaje de imagini, pe care le poti imprima pe huse toc pentru telefoane si tablete, pe carcase tip carte sau portofel sau pe unele din silicon. Pentru un plus de eleganta, poti alege o husa din piele naturala sau ecologica. Toate acestea pot fi si idei excelente de cadou pentru o persoana draga care si-a cumparat de curand o tableta.