Cauta huse pentru telefonul tau:
   
0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse personalizate pentru Motorola One Macro

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Alege cum vrei să arate husa pentru Motorola One Macro

Când ai multe variante la dispoziție alegerea poate fi dificilă. Dacă pur și simplu nu te poți decide, avem o soluție care îți va plăcea cu siguranță. De ce nu încerci să creezi propria ta husă? Nu-ți face griji, se va potrivi perfect cu smartphone-ul tău Motorola One Macro. Tot ce trebuie să faci este să folosești configuratorul online din această pagină. Opțiunile existente te vor ghida prin procesul de personalizare care este simplu și intuitiv. În plus, te poți juca și poți fructifica toate ideile pe care le ai. Rezultatul? O husă unică care te va surprinde plăcut de la prima utilizare.

Huse rezistente și personalizabile

Husele pe care le poți crea pentru device-ul tău Motorola One Macro sunt din TPU, un material moale și foarte rezistent. Acest tip de husă va acoperi nu doar carcasa din spatele telefonului dar și muchiile acestuia asigurând protecție crescută chiar și în cazul șocurilor mecanice cu intensitate crescută. Atașarea husei se face ușor și rapid fără a risca zgârierea sau deteriorarea carcasei telefonului, indiferent de numărul aplicărilor pe care le faci. Și, pentru că le poți personaliza, husele arată exact așa cum îți dorești. La final vei obține un telefon care se asortează perfect cu stilul tău.

O idee ingenioasă pentru un cadou special

Cauți un cadou ingenios și amuzant? Oferă o husă personalizată pentru cineva drag ție, sau surprinde-te cu un nou accesoriu pentru telefonul tău Motorola One Macro. Cu ajutorul configuratorului online vei putea personaliza husa într-un mod inedit. În plus, vei oferi un accesoriu util și practic care va proteja smartphone-ul în fiecare zi. Ai o mulțime de posibilități de personalizare disponibile, așadar e timpul să fii cât mai creativ. Noi ne vom asigura că husa comandată respectă toate dorințele tale. Desigur, o să-ți livrăm coletul la domiciliu, în cel mai scurt timp posibil.