Huse personalizate pentru OnePlus

AFISATI PE SITE Collapse

Huse telefon personalizate OnePlus

Telefoanele OnePlus sunt remarcate usor prin designul lor atractiv, insa recomandam utilizarea unei huse de protectie, pentru a te asigura de o utilizare de lunga durata. Oferta noastra contine o multitudine de carcase, care acum pot fi si personalizate. Ti se pare uimitor? Este, in acelasi timp procedeul fiind unul foarte simplu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa incarci in aplicatia nostra fotografiile preferate, sa tastezi un text personal si sa aranjezi elementele dupa cum doresti. Va iesi o carcasa deosebita, unica si rezistenta, ce va ramane atragatoare foarte mult timp.

Protectie excelenta si o calitate garantata

In oferta noastra de produse, carcasele din silicon sunt cele mai populare, ele fiind preferate de marea majoritate a utilizatorilor. Utilizarea unei huse din silicon vine cu o serie de beneficii, ea protejand spatele si laterala telefonului de zgarieturi sau praf. Este o carcasa flexibila, ce se poate curata cu usurinta cu putina apa calduta. Si aici putem intalni tipuri diferite de silicon. Un bun exemplu este siliconul TPU, ce este mai puternic decat siliconul clasic, in acest fel carcasa fiind si mai calitativa si flexibila. Ea se potriveste perfect telefonului si nu se deformeaza.

Despre dispozitivele OnePlus

OnePlus este un brand chinezesc de smartphone-uri ce si-a facut aparitia in piata internationala destul de recent. Telefoanele sale de inalta calitate au concurat cu succes cu modelele producatorilor de top, astfel obtinand o baza de utilizatori solida intr-o perioada scurta de timp. Compania comercializeaza telefoane mobile in aproximativ 34 de tari din intreaga lume si se remarca printr-un echilibru perfect intre calitatea superioara si accesibilitatea smartphone-urilor sale. Asistenta clientilor de la OnePlus a fost candva obiectul unor critici puternice. In 2017, compania a marit numarul personalului de servicii pentru clienti si a infiintat centre de service si reparatii pentru clienti din Asia, Europa si Statele Unite, imbunatatind considerabil timpii de schimb pentru reparatii si alte probleme.