Huse personalizate pentru Oppo

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Personalizeaza-ti carcasa telefonului tau Oppo

In magazinul nostru online am dezvoltat o noua aplicatie prin care tu iti poti personaliza carcasa telefonului dupa bunul plac. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul de telefon pe care il detii, iar apoi ne vei lasa pe noi sa iti aratam ce putem face. Incarca in aplicatia noastra modelul pe care ti-l doresti sa imbrace carcasa ta, fie ca e vorba de o poza, o imagine, un text sau oricare alt element grafic, asigura-te ca sunt aliniate exact asa cum iti doresti sa apara pe suprafata carcasei, iar specialistii nostri o vor tipari intocmai. Procedeul e unul simplu, insa efectul este uimitor. Cu siguranta vei iesi in evidenta in fata celorlalti cu aceasta husa telefon personalizata unica.

De ce sa imi protejez telefonul cu o carcasa?

Pentru ca este un accesoriu destul de scump, care in caz de defectiune, poate deveni destul de costisitor in reparare. De aceea, o carcasa de protectie impreuna cu o folie din sticla securizata sau policarbonat, te poate ajuta sa economisesti bani ce i-ai da pe reparatii in service. Carcasa din silicon este una rezistenta, ce isi pastreaza aspectul impecabil pentru mult timp.

Despre telefoanele Oppo

Compania Oppo este specializata in furnizarea de tehnologii inovative si smarphone-uri premium in intreaga lume. Avand o piata de deschidere in peste 20 de tari, aceasta este recunoscuta pentru calitatea pe care o ofera prin dispozitivele comercializate. In anul 2017, OPPO a fost declarata castigaroare cu oferta sa de a sponsoriza echipa nationala de cricket a Indiei, obtinand astfel drepturile de a isi afisa logo-ul pe kitul echipe pe o perioada de 5 ani, din 2017 pana in 2022. In tot acest timp, compania va beneficia de expunere in aproximativ 259 de meciuri internationale, ceea ce va aduce cu siguranta un plus de imagine pentru aceasta.