Huse personalizate pentru Samsung

Filters Collapse
Model dispozitiv 144
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Creeaza-ti o husa personalizata pentru telefonul tau Samsung

Daca tocmai ti-ai achizitionat un telefon din aceasta gama, atunci iti recomandam sa folosesti pentru el si o husa protectie telefon. Iar in magazinul nostru online vei gasi o gama divesificata de produse, pentru fiecare model de dispozitiv in parte. In plus, am implementat si o aplicatie prin care iti poti crea o husa telefon personalizata, pentru a fi cu adevarat deosebita. Daca ti se pare interesant conceptul, vezi in continuare care sunt pasii de urmat.

Personalizeaza-ti carcasa ta acum

O husa personalizata pare ceva ciudat, insa te asiguram ca acum este posibil acest lucru, datorita aplicatiei noastre. Trebuie urmati cativa pasi simpli, iar carcasa va fi gata imediat. Pentru aceasta, trebuie sa incarci in atelierul nostru de creatie fotografia sau textul dorit, sa asezi elementele in pagina asa cum vrei sa fie pe suprafata carcasei, iar specialistii nostri o vor imprima. In cateva momente, tu vei avea o carcasa unica, dupa preferintele tale. Este un procedeu simplu, dar care un efect surprinzator. Poate lua locul unui cadou inedit si unic, pentru prietenii tai.

Despre telefoanele Samsung

Samsung este una dintre cele mai mari companii din Coreea de Sud ce a evoluat de-a lungul timpului de la comercializarea de produse electronice la a fi unul dintre cele mai mari brand-uri de telefoane mobile de pe piata cu sistem Android. In acest moment, in lumea intrega exista cateva milioane de utilizatori ai acestui brand, iar piata este in continua crestere. Cu fiecare model nou scos, Samsung a cautat sa aduca si mai multa inovatie, fiind in permanenta atenta la nevoile consumatorilor sai. Samsung Galaxy este gama de top, insa si in gamele inferiore se pot regasi la fel de multe elemente inovative. Samsung a creat, din punctul nostru de vedere, telefoane ce au un raport calitate – pret excelent, fiind adaptate fiecarui buget in parte.