CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse personalizate pentru Sony

AFISATI PE SITE Collapse

Proiecteaza-ti o carcasa unică pentru smartphone-ul tau Sony

Smartphone-urile Sony sunt foarte populare, fiind unele dintre cele mai vândute dispozitive in domeniul telefoanelor mobile. Daca iti doresti sa iesi din anonimat si sa fii diferit, la noi ai putea gasi solutia pentru acest lucru. Opteaza pentru o husa telefon personalizata din silicon, pentru a iti proteja telefonul o perioada indelungata impotriva deteriorarilor mecanice, a prafului sau a zgarieturilor. Alege sa iti pastrezi telefonul ca nou cat mai mult timp, achizitionand de pe site-ul nostru o husa pentru acesta. Te intrebi insa cum o poti si personaliza? Iti vom explica procedeul in cele ce urmeaza.

Carcasa de telefon a viitorului

Personalizeaza-ti carcasa telefonului tau azi, urmand cativa pasi simpli. Alege fotografia sau imaginea preferata la o rezolutie inalta, adauga un text si trimite design-ul tau catre departamentul nostru de productie. Poti muta, roti sau redimensiona imaginea asa cum iti doresti, pentru ca rezultatul sa fie asa cum ai visat. Sau poti scrie o dedicatie pe carcasa telefonului si o poti face cadou unei persoane dragi. Cu siguranta va fi un cadou original si apreciat in totalitate.

Despre telefoanele Sony

Sony Mobile Communications este o companie multinationala de telecomunicatii ce a fost fondata la 1 octombrie 2001 ca o asociere comuna intre Sony si Ericsson. Are sediul central in Tokyo, Japonia si este detinuta integral de Sony si administrata de catre hub-ul sau american, Sony Corporation of America. Aceasta a fost initial incorporata ca Sony Ericsson Mobile Communications ce isi avea sediul central la Londra, Anglia, pana cand Sony a reusit sa achizitioneze cota de participare a Ericsson, la 16 februarie 2012. In luna martie 2019, Sony a anuntat public ca isi va combina companiile de produse si solutii de imagistica, business entertainment si sunet si afaceri de comunicatii mobile intr-o singura afacere de produse si solutii electronice, schimbarea urmand sa aiba loc la 1 aprilie 2019.