CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse personalizate pentru TCL

AFISATI PE SITE Collapse

Proiecteaza-ti carcasa pentru telefonul TCL

E timpul sa fii creativ si sa faci o alegere importanta pentru smartphone-ul tau. Ai ales TCL, o marca de renume la nivel mondial, care pune mare accent pe calitate si pe detalii, in special la nivel vizual. Noi putem doar sa te felicitam dar si sa te invitam sa faci o incursiune printre modelele de huse de protectie pentru TCL pe care le poti personaliza. Ce inseamna asta? Ca ai ocazia sa introduci propriile imagini, simboluri grafice si texte, ca sa redai aspectul dorit si unic in lume al telefonului tau. Iata despre ce este vorba.

Huse de protectie personalizate pentru TCL

Am creat o aplicatie direct in magazinul nostru online care iti permite sa personalizezi viitoarea husa de protectie pentru TCL. Fie ca e vorba de o husa tip carte, o husa flip sau doar pentru spate, noi imprimam modelul ales sau creat de tine. Si nu trebuie sa fii designer pentru asta! Insa, cu siguranta ai pasiuni, asa cum ai demonstrat atunci cand ai ales TCL. De aceea, noi suntem aici pentru tine cu o gama variata de huse pe care le poti crea dupa bunul plac. Ai la dispozitie materiale precum policarbonat, plastic, TPU, silicon sau poti opta pentru o husa blindata, care iti fereste telefonul de orice pericol.

Protectie garantata cu o husa personalizata

Marca americana TCL este de renume la nivel mondial. Au pornit cu productia de televizoare si s-au extins si pe telefoane mobile, create cu mare atentie la detalii si din materiale de inalta calitate. Telefoanele TCL sunt dotate cu specificatii care satisfac nevoile oricarui posesor de smartphone. Asa ca ia-ti adio de la emotii daca iti scapa telefonul din mana sau daca il tii in buzunar sau geanta cu alte obiecte ascutite. Profita de gama de huse de protectie personalizabile pentru TCL de la etuo!