CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse personalizate pentru Vodafone

AFISATI PE SITE Collapse

Huse telefon personalizate pentru telefonul tau mobil Vodafone

Cu totii ne dorim sa fim diferiti si sa facem lucrurile diferit in viata de zi cu zi. Tu poti incepe sa faci acest lucru inca de azi, alegand o carcasa personalizata pentru telefonul tau. Poti alege sa o decorezi cu o fotografie a ta, un citat, un peisaj, sau orice iti mai trece prin minte, iar noi o vom personaliza pentru tine. Doar incarca grafica dorita in aplicatia noastra online, asigura-te de faptul ca elementele sunt asezate asa cum iti doresti sa fie imprimate pe suprafata carcasei si gata. In cateva momente, vei avea o husa unica si atractiva in acelasi timp.

O husa de telefon pentru fiecare dispozitiv

Atunci cand ne achizitionam un nou telefon, il alegem nu doar pentru functionalitatea lui, ci si pentru design-ul sau atractiv. Stim cat de mult iti doresti sa te bucuri de felul in care acesta arata pentru o perioada indelungata, de aceea iti recomandam sa folosesti alaturi de folia de protectie si o husa telefon, pentru ca efectul sa fie maximizat. Astfel vei preveni deteriorarea mecanica a acestuia, cat si zgarieturile si depunerile de murdarie. Iar pentru ca tu sa fii unic, personalizeaza-ti carcasa, iar prietenii tai te vor invidia pentru aceasta.

Despre telefoanele Vodafone

Vodafone este o companie ce ofera clientilor sai telefoane de o calitate inalta, la preturi relativ mici. Putem spune faptul, ca a fost compania care a lansat cel mai ieftin smarphone de pe piata in anul 2010, acesta costand undeva sub 15$. Acesta a fost lansat initial in India, Turcia si 8 tari africane, inclusiv Lesoto, Kenya sau Ghana. Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un telefon din portofoliu acestei companii, pe site-ul nostru vei gasi folii telefoane pentru fiecare model in parte cat si huse de protectie adecvate.