CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse personalizate pentru Wiko

AFISATI PE SITE Collapse

O carcasa personalizata pentru telefonul tau Wiko

Smartphone-urile Wiko s-au deosebit in piata pentru unicitatea si originalitatea lor. De ce sa nu pastrezi acest aspect, decorand dispozitivul tau cu o frumoasa husa telefon personalizata? Poti alege sa creezi un design in care sa se regaseasca citatul tau preferat, un loc indragit de tine sau chiar persoana iubita. Incarca fotografia sau textul pe care ti-l doresti in aplicatia noastra online, asigura-te ca este asezat corect si in cateva minute carcasa ta va prinde viata. Un procedeu atat de simplu dar cu un rezultat de-a dreptul uimitor, asa ca nu mai sta pe ganduri si personalizeaza-ti carcasa acum.

De ce sa imi protejez telefonul cu o husa de protectie?

Telefoanele mobile au devenit un accesoriu indispensabil al vietilor noatre. Am ajuns sa investim sume consistente in dispozitive cat mai performante, ce ne suplinesc anumite nevoi zilnice. Cu toate astea, pentru a ne bucura cat mai mult de ele, trebuie sa le asiguram masuri de protectie suplimentare. Una dintre acestea este o husa din silicon, ce iti va proteja telefonul tau impotriva zgarieturilor, prafului sau deteriorarilor mecanice. Iar la noi poti face chiar mai mult, alegand o husa telefon personalizata. Va fi cu siguranta una cu adevarat speciala!

Despre telefoanele Wiko

Wiko este o branch francez al companiei chineze Tinno Mobile. In momentul de fata este prezent in peste 30 de tari din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Wiko isi mentine cu succes pozitia primelor patru dispozitive mobile din Europa de Vest si continuă sa creasca constat. In mai 2019, compania a lansat pe piata Statelor Unite ale Americii un parteneriat cu unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila, care sa ofere un smartphone cu toate nevoile esențiale ale utilizatorilor. Cu o tehnologie bine conceputa si preturi accesibile, Wiko este de parere ca acum explorarea noilor posibilitati este mult mai usoara.