0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Alcatel 1S (2020)

Huse pentru Alcatel 1S (2020)


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Alcatel 1S, Alcatel 1S (2021), Alcatel 1SE (2020), sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Aici găsești carcasa sau husa ta pentru Alcatel 1S (2020)

Acum ai ocazia să dai culoare telefonului tău marca Alcatel. Aplică-i o carcasă sau o husă compatibilă cu modelul tău și profită de protecție maximă, în situații din viața de zi cu zi. Telefonul tău este cel mai important dispozitiv pe care îl porți mereu asupra ta. Fie că ești acasă sau lucrezi, fie că ești în călătorii sau petreci seri în oraș cu prietenii, smartphone-ul îți e cel mai bun tovarăș de drum. Așa cum tu îți schimbi mereu hainele în funcție de situație, recomandăm să alegi cel puțin două modele de huse sau carcase de protecție pentru Alcatel 1S (2020). Astfel, telefonul tău e pregătit pentru mai multe situații.

De ce e importantă husa sau carcasa de protecție?

O nouă husă sau carcasă trendy nu îți oferă doar ocazia să adopți un stil nou care te face remarcat în fiecare zi. Este și un accesoriu util care protejează telefonul, indiferent de situație. Fie că îți scapă accidental din mână, sau îl porți într-un mediu cu praf sau umezeală, fie că intră în contact cu obiecte care îl pot zgâria sau deteriora, telefonul tău rămâne curat și intact, în orice condiții. Nu îți face griji de dimensiuni; carcasele și husele de la etuo.ro sunt compatibile cu modelul tău, Alcatel 1S (2020). Astfel, îl poți folosi în continuare la capacitate maximă.

Diferite modele de huse pentru Alcatel 1S (2020) pe etuo.ro

Îți oferim o gamă diversă de huse și carcase pentru Alcatel 1S. De la husele tip carte, pe care le poți folosi și ca suport pentru momentele când te uiți la filme online, până la husele rezistene și flexibile din silicon. Fie că îți dorești finisaje transparente, elasticitate, un material plăcut la atingere sau pur și simplu un design vesel care să-ți însenineze ziua, pe etuo.ro găsești modelele pe care le cauți.