0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Alcatel 3X (2019)

Huse pentru Alcatel 3X (2019)


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Alcatel 3X, Alcatel 3X (2020), sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase telefon Alcatel 3X (2019) – Un grad superior de protectie pentru un grad superior de performanta

Modelul de smartphone Alcatel 3X (2019) ajunge sa fie in topul preferintelor utilizatorilor moderni datorita performantei functionalitatilor sale. Astfel, odata ce iti cumperi acest telefon merita sa investesti intr-o carcas de telefon pentru a beneficia cat mai mult timp de functiile unui smartphone performant. Carcasele de telefon permit dispozitivului sa fie mult mai simplu si convenabil de utilizat. In plus, atat carcasele cat si husele pentru telefon permit smartphone-ului sa fie mult mai elegant si rezistent la orice zgarieturi sau daune. Chiar si intr-o singura clipa telefonul poate suferi daune considerabile, in cazul in care nu este protejat corespunzator.

De la un simplu accesoriu, la un echipament necesar de protectie – Carcasa Alcatel 3X (2019)

Acum poti alege nu doar un accesoriu de protectie, ci un echipament proiectat special pentru telefonul tau care sa satisfaca si orice preferinta estetica din partea utilizatorilor. De exemplu, oamenii implicati in diferite medii de afaceri sau persoanele care iubesc un fel de eleganta atemporala vor indragi intotdeauna seria noastra de huse cu coperta sau de tip flip carte. Astfel de creatii se asorteaza perfect la orice costum sau creatie vestimentara de tip office. O varianta deosebita de protejare a telefonului smart sunt carcasele cu immprimeuri. Acestea pot fi alese in functie de stilul personal.

Tu ce tip de carcasa preferi? Alegerea iti apartine!

Diferiti utilizatori prefera chiar si mai multe modele din aceasta serie, astfel incat sa le asorteze cu tinuta pentru diferite ocazii. In ultima instanta, pasionatii de calatorii si sporturi extreme aleg carcasele blindate. Acestea sunt durabile, putand fi folosite cu usurinta pe un teren dificil, precum in munti sau in timpul sporturilor, fara a purta nicio secunda grija telefonului. Desi toate aceste optiuni sunt specifice diferitelor tipuri de activitati desfasurate zilnic sau periodic, este important de retinut ca oricare dintre acestea sporeste, considerabil, gradul de protectie pentru telefonul tau smart. De exemplu, chiar si o carcasa de silicon asigura un grad superior de protectie, ceea ce va face ca telefonul tau Alcatel 3X (2019) sa fie mult mai rezistent la caderi.