CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Allview - Carcase telefoane

AFISATI PE SITE Collapse

Huse si carcase pentru cele mai noi modele Allview

Pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete Allview te asteptam cu o gama diversificata de huse si carcase compatibile. Produsele noastre sunt special concepute pentru brandul Allview ceea ce inseamna ca vor asigura protectia de care ai nevoie atunci cand iti folosesti telefonul in fiecare zi. Fiecare husa si carcasa este prevazuta cu spatii pentru camera, difuzor si porturi - utilizarea uzuala nu va fi obstructionata de folosirea unei solutii de protectie importiva cazaturilor sau socurilor mecanice. Alege in functie de stilul tau carcase si huse din plastic, aluminiu sau silicon si personalizeaza-ti telefonul in cele mai indraznete moduri.

Ai grija de dispozitivul tau Allview oricand si oriunde

Da culoare telefonului tau Allview si asorteaza-l cu stilul tau in fiecare zi. Alege o husa clasica, flip sau cu suport pentru versatilitate indiferent de situatie. In zilele active ataseaza o carcasa rezistenta si porneste plin de incredere la drum. Protejeaza-ti smartphone-ul in fiecare moment pentru a te putea bucura de el pentru mai mult timp. Cu husa si carcasa potrivite il protejezi de praf, de mizerie si ai grija sa ramana intact chiar si in urma cazaturilor sau socurilor mecanice accidentale.

Allview, brandul romanesc pentru tine si familia ta

Allview este brandul romanesc cel mai popular sub imaginea caruia regasim o gama variata de smartphone-uri, tablete si solutii smart pentru casa. Produsele Allview propun o alternativa accesibila pentru dispozitivele premium ce poarta insemnele brandurilor cu notorietate in domeniul tehnologic. Allview iti ofera posibilitatea de a beneficia de aceeasi experienta stabila si fluida Android impreuna cu un asistent dedicat in limba romana la cel mai avantajos raport calitate/pret. Cu ajutorul huselor si carcaselor noastre vei putea folosi telefonul sau tableta ta in siguranta pentru mai mult timp.