0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Apple iPad Pro 11 (2020)

Huse pentru Apple iPad Pro 11 (2020)


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

TabletApple iPad Pro 11, Apple iPad Pro 11 (2021), sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase pentru Apple iPad Pro 11 (2020)

Pentru a te putea bucura de versatilitatea noii tale tablete Apple ai nevoie de accesoriile potrivite. Desigur, în lipsa unei carcase sau a unei huse dedicate nu vei putea folosi device-ul așa cum îți dorești. Pentru că a avea un iPad înseamnă a fi conectat la tot ce-i important chiar și în locurile cele mai neobișnuite. De aceea, o husă sau o carcasă te va ajuta să-ți protejezi noul iPad Pro 11 (2020), dar și să-l folosești cu ușurință în lipsa unui birou sau a unui suport dedicat. Descoperă gama noastră de accesorii dedicate device-urilor Apple și alege-le pe cele care îți pot ușura viața de zi cu zi.

Protecția de care iPad-ul tău are nevoie

Când îți folosești tableta trebuie să fii sigur că este mereu în siguranță. Pentru că, un simplu moment de neatenție se poate transforma într-o situație neplăcută. Noul iPad Pro 11 2020 este realizat din materiale premium, dar sensibile, ceea ce înseamnă că urme inestetice își pot face apariția pe suprafața ecranului sau pe carcasa din spate. Toate acestea pot fi evitate cu accesoriile compatibile, așa cum sunt husele și carcasele din oferta etuo.ro. Cu ajutorul acestor produse vei reuși să-ți ferești dispozitivul portabil de uzura zilnică inevitabilă, precum și de alte accidente ce pot duce la apariția zgârieturilor, a loviturilor sau a defectelor în ceea ce privește funcționarea iPad-ului tău.

O husă pentru fiecare ocazie

Știm că aspectul este foarte important atunci când alegi un nou accesoriu pentru iPad-ul tău. De aceea îți oferim o varietate de modele de huse și carcase compatibile cu modelul iPad Pro 11 2020. Poți opta pentru diverse desene grafice, tematici și culori, totul pentru a valorifica spiritul artistic și personalitatea cu care te faci remarcat. În plus, beneficiezi de produse de cea mai bună calitate la prețuri avantajoase. Descoperă-le pe toate în catalogul online etuo.ro.