Huse si carcase Apple iPad Pro 12.9 (2020)

Huse pentru Apple iPad Pro 12.9 (2020)


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase pentru Apple iPad Pro 12.9 (2020)

O tabletă cu ecran generos este mereu predispusă accidentelor. Oricât de atent ai fi, este ușor să experimentezi situații în care noul tău iPad poate avea de suferit. Fie că este vorba despre lovituri, căzături, zgârieturi sau alte accidente neplăcute, ceea ce contează este modul în care alegi să îți protejezi device-ul. Pentru că, echipat cu o husă sau cu o carcasă de calitate, dispozitivul nu se va deteriora atunci când este supus șocurilor mecanice. Accesoriile au rolul de a prelua din puterea impactului și de a feri suprafețele sensibile de eventuale defecțiuni. Desigur, este important să alegi huse și carcase care se mulează perfect după particularitățile de design ale gadgetului Apple iPad Pro 12.9 (2020). Descoperă aceste accesorii în oferta etuo.ro.

Accesorii dedicate pentru noul iPad Pro 12.9 (versiunea 2020)

Husele și carcasele pe care le poți comanda din catalogul online etuo.ro sunt perfect compatibile cu versiunea 2020 a device-ului Apple iPad Pro 12.9. Aceste accesorii sunt prevăzute cu decupaje speciale care permit folosirea tabletei fără restricții. Totul în timp ce ea este protejată de uzura zilnică, precum și de accidentele nefericite care îi pot afecta funcționalitatea. Husele și carcasele sunt realizate din materiale de calitate, indiferent de preferințe: poți alege huse din plastic, metal, silicon, lemn, acetat, piele dar și combinații, în special atunci când vorbim despre carcase prevăzute cu suprafețe ranforsate pentru un plus de siguranță.

Folosește-ți iPad-ul oriunde te-ai afla

Cu ajutorul huselor și carcaselor speciale ai mobilitate extinsă pentru noul tău Apple iPad Pro 12.9 (2020). Prevăzute cu sisteme dedicate pentru suportul tabletei, aceste accesorii te ajută să îți folosești cu încredere device-ul atunci când călătorești sau atunci când alegi să lucrezi în spații neconvenționale. Uită de limitările biroului clasic și bucură-te de fiecare lucru care îți place. Descoperă toată gama de accesorii disponibilă pentru dispozitivele tale Apple. Noi îți garantăm cel mai bun raport calitate / preț și livrare rapidă din stoc.