Huse Apple iPhone 12 - Carcase telefoane

Huse pentru Apple iPhone 12


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Apple iPhone 12 Mini, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse de protecție pentru cel mai râvnit smartphone al anului

Dacă și tu crezi că lucrurile bune li se întâmplă celor care așteaptă, ai dreptate. Apariția performantului smartphone Apple iPhone 12 (5.4) a meritat emoțiile și presiunea așteptării. De acum, te poți bucura de super conectivitate 5G, de un procesor A 14 Bionic, de ultimă generație, dar și de o cameră cu obiectiv larg, prietenoasă cu momentele de care vrei să-ți amintești. După o lungă așteptare, prietenii se primesc cu brațele deschise. Nu mai sta pe gânduri și exploreză catalogul online etuo.ro în căutare de huse de protecție care să-ți mențină smartphone-ul intact. 4

Carcasă de protecție pentru Apple iPhone 12

Cum trebuie să fie carcasa de protecție ideală pentru Apple iPhone 12 5. 4? În primul rând, husa de protecție perfectă mizează pe rezistență și durabilitate în timp. Cel mai negru scenariu este să-ți vezi smartphone-ul nou cumpărat cu urme de zgârieturi. De aceea, o carcasă din materiale TPU este alegerea care îți protejează smartphone-ul de uzură, șocuri mecanice și pete de murdărie. Mereu flexibile, husele de protecție din magazinul online etuo.ro se mulează perfect pe suprafața smartphone-ului tău. Decupajele din ansamblul husei permit utilizarea rapidă și ușoară a butoanelor laterale, cât și atașarea căștilor. Străbate orașul încrezător, pe ritmuri care te trezesc la viață.

Apple iPhone 12: huse cu un design de 5 stele

Este adevărat că rezistența convinge mai mult și dacă este completată de un aspect atractiv. La fel ca tine, și noi apreciem latura estetică a lucrurilor. De aceea, îți propunem huse de protecție cu imprimeuri variate, monocrome sau transparente, capabile să pună în evidență design-ul inițial al smartphone-ului tău. Pentru un plus de siguranță, poți opta pentru huse de protecție tip copertă de carte, prevăzute cu clapetă. Descoperă carcase cu un design inspirat pentru noul tău prieten, Apple iPhone 12 (5.4)