CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Apple iPhone 14 Pro - Carcase telefoane

Huse pentru Apple iPhone 14 Pro


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Apple iPhone 14, Apple iPhone 14 Plus, Apple iPhone 14 Pro Max, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase de protecție pentru Apple iPhone 14 Pro

O nouă lume magică s-a deschis în fața ta. Zeci de funcționalități pentru confort și siguranță, un design inovativ și performanțe imbatabile abia așteaptă să îți coloreze viața. Cu noul iPhone 14 Pro, revoluționezi modul în care poți interacționa cu un smartphone. De la camera foto de 48 MP, display care se adaptează în funcție de lumina naturală și până la funcționalități de S.O.S. activate automat în caz de urgență, iPhone 14 Pro este o bijuterie rară în materie de tehnologie. Și care este primul lucru pe care îl faci cu o așa bijuterie, înainte să o scoți în lume? Găsești accesoriile de protecție potrivite. Noroc că ai ajuns în catalogul etuo.ro, unde diversitatea întâlnește calitatea. Aici găsești o gamă variată de huse și carcase pentru iPhone 14 Pro și alte accesorii de protecție care îți fac lumea mai dragă atunci când îți feresc telefonul de pericole. Aici pe pagină găsești doar accesorii GMS pentru iPhone 14 Pro, adaptate special pentru senzorii de amprentă, camere foto, difuzoare și butoane laterale. Totul e compatibil 100% și creat special ca să-ți facă viața mai ușoară.

Soluții de protecție pentru iPhone 14 Pro la îndemâna ta

Ce ai de făcut este să alegi în funcție de pasiunile tale sau ce te reprezintă. Există opțiunea de huse și carcase cu design personalizat, huse tip carte sau portofel, chiar și carcase din lemn sau din piele. Toate acestea nu doar îmbracă în mod armonios telefonul tău, ci îi oferă și o notă de personalitate. Pe deasupra, oferă protecție, când vine vorba de factori mecanici, precum lovituri sau căzături. Ba chiar îl feresc de zgârieturi, pentru că noul tău iPhone să se mențină intact ca atunci când l-ai scos din cutie. Cu accesoriile de protecție etuo, fiecare zi va fi ca și când ai folosi smartphone-ul pentru prima oară. Chiar dacă îl ții în geantă, rucsac sau în bordul de la mașină, alături de alte obiecte, fii sigur că accesoriile de protecție își vor îndeplini rolul. Singurele urme de uzură, fisuri pe ecran sau zgârieturi vor apărea doar pe folie sau husă, nu direct pe componentele telefonului tău. Astfel, și dacă decizi să îl vinzi, după o perioadă lungă de folosire, vei obține un buget pe măsura aspectului său. Ai la dispoziție soluții variate, pentru toate gusturile. Husele sunt cu design floral, abstract, marmorat, colaje artistice sau elemente din natură. Însă, modelele nu se limitează aici. Pe lângă zecile de idei îndrăznețe sau minimaliste, avem pentru tine și posibilitatea personalizării husei sau carcasei de iPhone 14 Pro.

Rezistență. Personalitate. Unicitate.

Când ai în mână noul iPhone 14 Pro, nimic nu-ți mai stă în cale. Când acesta este protejat cu un accesoriu rezistent, cu siguranță îi prelungește durata de viață. Însă, când acel accesoriu este personalizat cu un design creat chiar de tine, ții în mână nu o bijuterie nu doar rară, ci unică. La etuo, îți oferim șansa să personalizezi husa sau carcasa pentru iPhone, folosind aplicația Kreator Etui direct de pe pagina accesoriului dorit. Tot ce ai de făcut este să adaugi o poză, din propria ta galerie, să scrii un text sau să alegi o poză sau un element grafic din galeriile noastre. Cerul este limita, iar pașii sunt simpli. Apoi, adaugi în coș accesoriul și noi ne ocupăm de restul. Fie că vrei un cadou pentru o persoană dragă sau pentru tine, alegi inspirat pentru că alegi personalizat! O husă imprimată cu propriul design este un cadou unic și un prilej de bucurie pentru oricine. Astfel, pasiunile te vor urma mereu, nu doar pe ecranul telefonului ci și imprimate pe husă. Alege acum din gama de accesorii de protecție o husă sau carcasă pentru Apple iPhone 14 Pro!