CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Google Pixel 4 - Carcase telefoane

Huse pentru Google Pixel 4


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4a, Google Pixel 4a 5G, sunt modele complet diferite

AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Diversitate de huse și carcase

Cauți o husă sau o carcasă pentru noul tău Google Pixel 4? Chiar dacă particularitățile de design ale noului model Google Pixel pot reprezenta o provocare în alegerea unei soluții de protecție eficiente, în catalogul online etuo.ro găsești o gamă diversă și variată de produse special concepute pentru device-ul tău. Tot ce trebuie să faci este să alegi materialul preferat, modelul care te reprezintă și de restul ne ocupăm noi. Fiecare produs este compatibil cu telefonul tău: nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește aplicarea husei sau a carcasei, smartphone-ul tău își va păstra toate funcționalitățile cu care te-ai obișnuit deja.

Protejează-ți telefonul în orice situație

Google Pixel 4 nu este doar un smartphone frumos. Este și un dispozitiv performant pe care îl vei folosi în fiecare zi. Alege să îi protejezi atât aspectul dar și funcționalitatea indiferent de locul în care te afli, sau de activitatea pe care o desfășori. O husă sau o carcasă compatibilă îți va feri telefonul de zgârieturi, lovituri sau urme de uzură normală. Păstrează aspectul premium cu care Google Pixel 4 impresionează de la prima privire. Alege să uiți de grija telefonului când ești activ. Husele și carcasele vor proteja spatele și ecranul dispozitivului și vor acoperi muchiile acestuia. Protecție garantată, în fiecare moment, chiar și atunci când smartphone-ul devine cel mai important accesoriu pe care îl ai asupra ta.

Huse și carcase compatibile cu modelele Google Pixel 4

Atunci când vorbim despre cele mai populare telefoane mobile, primul aspect pe care îl analizăm se referă la factorul distinctiv. Chiar dacă în materie de performanțe tehnice smartphone-urile din gama premium împart specificații similare, designul este cel care face cu adevărat diferența. Din această perspectivă noua gamă lansată de Google este cu adevărat impresionantă. Construcția lui Pixel 4 este una desăvârșită. De la dispunerea celor 3 camere principale și până la îmbinarea sticlei cu muchiile device-ului, fiecare detaliu este ireproșabil. Google Pixel 4 este cu adevărat un smartphone care va întoarce priviri. Iar, cu o husă sau cu o carcasă discretă, vei fi sigur că vei păstra același aspect premium pentru mult timp.