CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Google Pixel 4 XL - Carcase telefoane

Huse pentru Google Pixel 4 XL


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Google Pixel 4, Google Pixel 4a, Google Pixel 4a 5G, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase pentru Google Pixel 4 XL

Dacă vrei să-ți personalizezi smartphone-ul Google Pixel 4 XL trebuie să începi cu o husă, sau cu o carcasă compatibilă. Răsfoiește catalogul nostru online și vezi toate modelele disponibile pentru telefonul tău. Ai o gamă variată din care poți alege în funcție de material, culori, imagini sau caracteristici speciale precum duritate și flexibilitate. Toate husele și carcasele sunt compatibile ceea ce înseamnă că produsul se va mula perfect după particularitățile de design ale telefonului Google Pixel 4 XL.

Protecție împotriva zgârieturilor și loviturilor

În ciuda designului impresionant, Google Pixel 4 XL rămâne un smartphone fabricat din sticlă. Pe scurt, un moment de neatenție poate duce la apariția zgârieturilor, fisurilor sau chiar a unor probleme de natură tehnică. De aceea, echiparea telefonului cu o husă sau cu o carcasă rezistentă este mai mult decât recomandată. O soluție eficientă de protecție îți va proteja smartphone-ul chiar și atunci când șocurile mecanice sunt intense. Totul pentru liniștea ta și pentru a te putea bucura de tot ce are mai bun să-ți ofere noul tău gadget.

Pixel 4 XL, tot ce are mai bun Google

Pixel 4 XL reprezintă sinteza a tot ce are mai bun Google de oferit pentru utilizatorii săi. O experiență Android fără eroare, update-uri rapide și un hardware echilibrat cu performanțe greu de egalat. De ce să riști ca un moment de neatenție să strice tot? Alege o husă sau o carcasă special creată pentru protecția telefonului tău, cel mai important accesoriu pe care îl ai asupra ta în fiecare zi. Protejează-ți dispozitivul preferat în timp ce te bucuri de libertate de mișcare fără griji.