CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Google Pixel 4a 5G - Carcase telefoane

Huse pentru Google Pixel 4a 5G


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Google Pixel 4, Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4a, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse de calitate pentru Google Pixel 4a 5G

Cauti protectia ideala pentru smartphone-ul tau Google Pixel? Ai numeroase huse si carcase de protectie compatibile cu Google Pixel 4a 5G, aduse special pentru tine. Bucura-te de o durata mai lunga de viata a telefonului, evita aparitia urmelor de uzura pe margini si nu mai sta cu griji. Smartphone-ul este accesoriul de baza pentru fiecare dintre noi si intelegem cat de mult tii la el. Este cel mai folosit dispozitiv, atins si accesat de sute de ori pe zi, si de aceea este supus pericolelor care ii pot afecta carcasa originala. De aceea, am adus pentru Google Pixel 4a 5G o gama variata de huse din silicon, plastic, blindate, cat si huse tip carte.

Alege inteligent si protejeaza-ti telefonul

Ce face o husa de protectie pentru Google Pixel 4a 5G? Ii reduce uzura, ii acopera perfect marginile, lasand loc intrarilor si butoanelor laterale. Camera foto este si ea protejata. Husa este din material rezistent, este usor de aplicat si nu permite telefonului sa-ti alunece din mana cand ti-e lumea mai draga. Este rezistenta si la lichide si le impiedica sa patrunda. Poti curata usor telefonul cand vii de afara, sau sa stai fara griji daca scapa cineva cafea sau apa pe masa unde aveai telefonul. Totul este in favoarea ta, iar noi la etuo stim sa apreciem calitatea si durabilitatea atunci cand vine vorba de huse si carcase pentru telefoane.

Google Pixel 4a 5G e un smartphone ce merita protejat

Cu husa sau carcasa de protectie pentrru Google Pixel 4a 5G, esti de neinvins. Te bucuri pe termen lung de functionalitatile sale, de procesorul de 6 GB RAM si imaginile realizate de camera de 16 MP. Ai investit in smartphone-ul tau, asa ca ia-ti acum si husa potrivita ca sa te bucuri de investitia ta pe termen lung!