Huse si carcase Huawei MatePad 10.4

Huse pentru Huawei MatePad 10.4


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

TabletHuawei MatePad 10.4 (2022), sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1105
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Soluții pentru protejarea tabletei Huawei MatePad 10.4

O tabletă performantă așa cum este Huawei MatePad 10.4 este mai mult decât un alt dispozitiv inteligent. Este un adevărat companion pe care îl folosești atunci când lucrezi, când te relaxezi, când faci sport sau când înveți lucruri noi. De aceea, ai nevoie de accesorii care să îți permită libertate de mișcare indiferent de situație. Nu uita însă, tableta ta are nevoie și de soluții de protecție. De accesorii care să o ferească de lovituri, căzături, zgârieturi și alte șocuri care îi pot influența funcționarea, sau care îi pot strica aspectul. Le găsești pe toate în catalogul online Etuo.ro, acolo unde te așteptăm cu produse de cea mai bună calitate, perfect compatibile cu Huawei MatePad 10.4.

Huse și carcase pentru un stil de viață dinamic

Îți folosești tableta în bucătărie, când gătești? Sau poate prezinți un nou proiect pe care l-ai gândit până la cel mai mic detaliu. Ce-ai spune de o seară relaxantă urmărind un film bun alături de cei dragi? Oricum și oriunde ți-ai folosi tableta, important este să o poți proteja. Și ai nevoie de o protecție dinamică, tocmai pentru a beneficia de toate avantajele unui device cu un ecran generos, așa cum este Huawei MatePad 10.4. Ei bine, din acest punct de vedere, trebuie să achiziționezi o husă sau o carcasă compatibilă. Alege un accesoriu tip husă de carte, o husă cu stand de susținere, sau chiar o carcasă cu muchii întărite pentru momentele în care ești în mișcare.

Huse și carcase de calitate, la prețuri avantajoase

Echipată cu o husă de calitate, tableta ta Huawei MatePad 10.4 va fi ferită de toate efectele uzurii zilnice. Mai mult, o vei proteja și de zgârieturi, lovituri și șocuri mecanice accidentale. Pe scurt, ești mereu liniștit știind că device-ul tău nu este expus riscurilor. În magazinul online Etuo.ro îți oferim o gamă variată de accesorii pentru Huawei MatePad 10.4. Ai totul la prețuri avantajoase, fără compromisuri – toate produsele pe care le poți comanda sunt realizate din materiale premium, cu atenție ridicată pentru fiecare detaliu constructiv.