CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Huawei Nova Y70 - Carcase telefoane

Huse pentru Huawei Nova Y70


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Huawei Nova Y70 Plus, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 1091
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase de protecție pentru Huawei Nova Y70

Cel mai utilizat dispozitiv al tău este, cu siguranță, telefonul mobil. Ești cu el în mână în permanență și te însoțește peste tot. Cu ajutorul lui filmezi evenimentele din viața ta, faci fotografii sau vorbești cu cei dragi. Iar dacă îți place să îți faci selfie-uri, este simplu să conectezi un selfie stick Bluetooth la dispozitivul tău. Te bucuri de portrete de calitate realizate cât mai simplu. Dar ce faci dacă telefonul funcționează greu? Atunci probabil că este o problemă cu circuitele mobilului și se datorează adesea loviturilor. E mai ușor să cumperi huse de protecție și folii de sticlă care să îți apere device-ul Huawei Nova Y70. Dacă l-ai achiziționat recent, atunci sigur vrei să te bucuri cât mai mult timp de specificațiile lui și de performanța pe care o oferă. Și ce mod mai bun de a-l proteja decât să îl echipezi cu accesorii GSM compatibile? Husele din catalogul online Etuo au caracteristici care să se potrivească perfect cu mobilul tău. Nu îți faci griji că microfonul este acoperit și apelantul nu te mai aude. Și nici nu te îngrijorezi că difuzorul este acoperit, iar muzica se aude mai încet. Totuși, dacă se întâmplă, află cum poți curăța difuzorul telefonului.

Accesorii GSM potrivite pentru Huawei Nova Y70

Poate că tu ai grijă permanentă de mobilul tău. Probabil că îl așezi cu grijă pe masă sau pe canapea. Însă pisica ta ar putea avea alte gânduri cu smartphone-ul. Și pentru că animăluțelor de companie le placă să se joace cu orice le este în cale, s-ar putea ca telefonul tău Huawei Nova Y70 să fie următoarea distracție. Sau poate că le dai prietenilor telefonul să facă o fotografie și din neatenție îl scapă pe jos. Stai fără grijă pentru că poți evita toate situațiile neplăcute prin aplicarea accesoriilor GSM potrivite pentru telefon. Ce zici de o husă din fibră de carbon și o folie din sticlă securizată? Ai avea un telefon protejat de orice fel de zgârietură. Atât adâncă, dar și superficială. Iar cu husele Etuo, fisurile și deteriorările proeminente sunt de domeniul trecutului. Dar accesoriile GSM pentru protecție nu trebuie să fie un compromis. Nu trebuie să alegi huse groase pentru protecție dacă preferi una slim. La Etuo.ro ai huse de înaltă calitate din diverse materiale speciale îmbinate cu design-uri elegante, rafinate și cool. Ai huse de silicon care te protejează complet, precum alte huse rezistente. Toate beneficiile într-o singură husă. Și nu trebuie să te limitezi la una singură.

Carcase haioase pentru telefoane ingenioase

Telefonul tău este foarte inteligent și îți asigură o mulțime de funcții foarte interesante. Bucură-te la maxim de tot ceea ce îți poate oferi și asigură-i securitatea necesară. E foarte ușor să aplici huse de protecție și folii din sticlă securizată. Decât să dai bani la service sau să achiziționezi alt mobil, mai bine alege câteva carcase din catalogul online. Și dacă peste ceva timp te gândești să dai upgrade la următorul model de Huawei, poi să-ți vinzi telefonul actual. Ai un preț mult mai bun de achiziție mulțumită aspectului exterior impecabil. Și pentru că ai folosit huse, mobilul funcționează corespunzător, fără circuite deteriorate de șocuri mecanice. Poți alege dintr-o mulțime de carcase colorate dinsponibile pe Etuo. Găsești modele de huse cu imprimeuri florale, cu animale, inimi sau desene simple. Iar dacă nu găsești nimic pe gustul tău, poți configura o husă pentru device. Alege o imagine din galeria ta sau cea pusă la dispoziție pe site și vino cu cel mai nou concept de accesoriu GSM. Descoperă produsele din catalogul Etuo și plasează o comandă de peste 100 RON pentru a beneficia de transport gratuit.