Huse si carcase Huawei P40 Lite E

Huse pentru Huawei P40 Lite E


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Huawei P40 Lite, Huawei P40 Lite 5G, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1123
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Bucură-te de huse și carcase pentru Huawei P40 Lite E

Dacă ai pus ochii pe modelul Huawei P40 Lite E, te așteaptă o perioadă frumoasă din viața ta de posesor de smartphone. Acest telefon cu design inovativ are 4 camere pe spate, care îți permit să faci nu doar portrete superbe, ci și să surprinzi mici detalii din orice fotografie peisagistică. În afară de camerele sale cu rezoluție de înaltă calitate și specificațiile care ar impresiona orice pasionat de tehnologie, telefonul Huawei P40 Lite E are corpul realizat din sticlă curbată pe patru laturi. Nu ar fi păcat să supui pericolelor acest model superb de smartphone?

Arată-i telefonului tău cât de mult ții la el

Prelungește-i durata de viață și alege o husă sau carcasă rezistentă pentru Huawei P40 Lite E. Pe etuo.ro, diversitatea întâlnește utilitatea. Avem o gamă variată de modele, din diferite materiale inclusiv plastic, lemn, silicon. Husele noastre sunt blindate, tip carte, cu gravură și cu clapă, în ideea în care să alegi exact ce model ți se potrivește. Nu îți face griji, husele sunt croite special pe modelul carcasei originale a telefonului Huawei P40 Lite E. Așadar, te bucuri de funcțiile sale inovative, îl folosești la capacitate maximă și, mai mult de atât, îl protejezi așa cum merită.

Fără urme de uzură, fără zgârieturi pentru telefonul tău

Husele și carcasele de la etuo.ro au rolul de a păstra intactă carcasa originală a telefonului tău Huawei P40 Lite E. Fie că îl scapi din greșeală, îl supui unui șoc mecanic sau îl ții într-un mediu cu umezeală sau praf, husa va lua asupra ei toate riscurile. Telefonul va fi protejat, sub husă, atât pe suprafața carcasei cât și în colțuri și la marginile sale curbate. În plus, ai câștigat un nou accesoriu! Husele și carcasele de la etuo.ro pentru Huawei P40 Lite E vin în diferite modele, care mai de care mai colorate și jucăușe. Alege din gama noastră sau personalizează-ți propria carcasă folosind configuratorul nostru!