0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase HUAWEI P8 Lite

Huse pentru Huawei P8 Lite


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Huawei P8 Lite (2017), sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase si huse pentru telefon Huawei P8 Lite – Acum ai toate sansele sa iti protejezi telefonul

Carcasele pentru telefonul Huawei P8 Lite sunt niste gadget-uri practice menite sa iti protejeze telefonul impotriva deteriorarilor mecanice. In plus, in functie de preferintele tale, asiguri smartphone-ului tau un aspect deosebit. In oferta magazinului nostru gasesti o multime de carcase de protectie, in diferite stiluri si din diferite materiale, special create pentru modelul P8 Lite al producatorului chinez. Astfel, poti alege intre huse de inalta calitate, din silicon sau plastic ori cauciuc, de tip flip carte sau chiar carcase blindate.

Alege carcase originale, specifice pentru modelul P8 Lite

Oricare dintre modelele disponibile in aceasta colectie dedicata smartphone-ului P8 Lite are toate decupajele necesare, special concepute pentru componentele dispozitivului, astfel incat nu trebuie sa elimini carcasa pentru a folosi difuzorul sau camera foto. Carcasele din material TPU sunt suficient de flexibile pentru a amortiza socul aparut in urma caderii telefonului la sol. Pe de alta parte, carcasele cu parte suplimentara pentru protejarea ecranului, asigura un grad superior de rezistenta datorita pliurilor superioare, care in sens opus de pliere iti permite sa folosesti carcasa pe post de suport. Acest lucru te ajuta sa te uiti detasat/a la filme sau clipuri video, tinand telefonul pe o suprafata plana.

Iti definesti propriul stil, in functie de activitatile tale, iti protejezi si smartphone-ul

Accesoriile disponibile in aceasta colectie sunt rezistente la abraziune si sunt usor de curatat si intretinut. Oferta noastra iti permite sa iti personalizezi dispozitivul, oferindu-i un aspect neobisnuit. Astfel, poti alege din sutele de modele disponibile doar pe acelea care simti ca ti se potrivesc. Preturile sunt accesibile, astfel incat iti poti alege mai multe carcase de protectie, in functie de activitatile desfasurate de tine, intr-o perioada mai lunga de timp.