0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase HUAWEI Y6 (2017)

Huse pentru Huawei Y6 (2017)


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Huawei Y6, Huawei Y6 (2018), Huawei Y6 (2019), sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase telefoane Huawei Y6 (2017) – Alege rezistenta, alege calitatea, alege tot ce-i mai bun pentru tine

Pentru ca telefonul smartphone este un dispozitiv portabil necesar in fiecare zi si pe care il folosim inca de cand ne suna alarma dimineata si pana cand setam o noua alarma in fiecare seara, acesta merita protejat. Pe de alta parte, o simpla carcasa de telefon Huawei Y6 (2017) iti permite sa manevrezi si sa utilizezi cu si mai multa incredere si indemanare telefonul tau. Fara sa iti fie teama ca iti va scapa din maini si, mai ales, fara sa iti fie teama ca tocmai ce ti-a scapat din maini.

Combinatia perfecta dintre rafinament si rezistenta: huse pentru smartphone

In plus, poti alege sa investesti in huse pentru telefoane cu diferite alte caracteristici, precum in cazul huselor cu clapeta sau carcaselor blindate. Materialele de inalta calitate difera in general intre cauciuc si silicon sau chiar piele naturala. Dar cea mai mare valoare a unei carcase este data de combinatia dintre model, culoare si material. Exista multe alte accesorii de protectie pentru telefonul Huawei Y6, printre care: carcase din silicon, huse din cauciuc si tip carte cu clapeta sau coperta, carcase blindate.

Carcasele disponibile pentru telefonul Huawei Y6 (2017) iti protejeaza dispozitivul impotriva daunelor mecanice, precum zgarieturi, abraziuni sau murdarie

Pentru ca pielea ecologica este in continuare la moda, poate fi recomandata ca protectie impotriva zgarieturilor si abraziunilor. In plus, o astfel de carcasa poate face senzatie in randul prietenilor tai. In acelasi timp, orice alta carcasa din colectia magazinului nostru etuo reduce posibilitatea de defectare grava a smartphone-ului, ca urmare a impactului cu solul in timpul caderii. Acest fapt reprezinta un mare avantaj pentru orice utilizator.