CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Kindle - Carcase telefoane

AFISATI PE SITE Collapse

Huse si carcase pentru toata biblioteca ta

Daca ai un Kindle pe care il iei cu tine pe peste tot stiu ca iti doresti sa il pastrezi in siguranta oriunde te-ai afla. Altfel, cum te-ai mai putea bucura de cartile tale preferate? Asadar, alege o husa sau o carcasa gandita special pentru e-book reader-ul tau. Si daca aspectul conteaza la fel de mult ca protectia, nu ai motive sa fii ingrijorat. Avem o gama diversa de huse cu modele care te vor pune in dificultatea de a alege un singur produs. In plus, daca ai spirit creativ poti alege sa personalizezi husa sau carcasa asa cum iti doresti.

Pastreaza e-book reader-ul protejat indiferent de calatorie

Iti place sa citesti indiferent de cum calatoresti. Lectura te linisteste si face calatoria mai usoara. Si atunci de ce sa te gandesti mereu daca e-book reader-ul este in siguranta? Uita de neplacerile cauzate de scaparile accidentale, zgarieturi sau lovituri protejand dispozitivul tau Kindle cu ajutorul unei huse sau a unei carcase compatibile. Alege un model de tip carte, sau de tip flip-flop pentru un plus de accesibilitate. Sau, fa-ti de cap alegand huse colorate, cu modele imprimate, sau cu imagini ale personajelor tale preferate.

Kindle, o intreaga biblioteca la indemana ta

Amazon Kindle este un dispozitiv revolutionar pentru iubitorii de carte si de lectura. Inca de la primul model lansat, Kindle a surprins cu ecranul sau care imita atat de bine pagina unei carti. Practic, atunci cand citesti un ebook te simti ca si cum ai tine in mana o carte autentica. De ce nu ai vrea sa pastrezi acest sentiment pentru cat mai mult timp? Daca alegi o husa sau o carcasa compatibila acest lucru este posibil. Iti vei proteja ebook reader-ul si te vei asigura ca toate cartile tale sunt la o atingere distanta.