0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Lenovo Tab E8

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase de protectie Lenovo Tab E8: Totul pana la siguranta tabletei

O carcasa sau husa de protectie este un accesoriu de neinlocuit care va protejeaza tableta impotriva multor avarii. Ea va ajuta sa-i mentineti acesteia aspectul perfect, fara zgarieturi sau abraziuni, iar acest lucru este foarte important daca aveti o tableta ca Lenovo Tab E8. Unele huse de protectie sunt foarte durabile si flexibile si arata foarte bine pe tableta – se muleaza dupa personalitatea si atitudinea utilizatorului, asa ca nu ezitati sa apelati la un magazin de specialitate.

Sute de variante de huse de protectie

Magazinul online etuo.ro va permite sa alegeti dintre sute de carcase cu modele grafice menite sa va confere tabletei dumneavoastra un aspect modern si in ton cu moda. Oferta este adaptata pentru orice utilizator de tableta, de la cei nonconformisti sau cei care prefera un stil mai casual, la cei care adopta un look mai sobru sau business. Aveti la dispozitie inclusiv huse toc pentru telefoane si tablete si huse cu clapeta sau tip carte, din piele ecologica sau naturala, captusite cu silicon. Acestea din urma pot fi pliate intr-un suport practic pentru tableta atunci cand vreti, de exemplu, sa va uitati la un film.

De ce e importanta o carcasa de protectie

O husa de protectie actioneaza ca un scut impotriva fisurilor si zgarieturilor accidentale a tabletei – care poate fi supusa multor riscuri, mai ales daca sunteti o persoana activa –, precum si impotriva murdariei si a prafului. Ea protejeaza si componentele delicate ale tabletei, atat interne cat si externe, si reduce uzura zilnica a acesteia in cazul in care o folositi rar. O tableta bine protejata are si o valoare de revanzare mai mare, in cazul in care vreti sa o dati si sa va cumparati una noua, iar cu serviciul special de design de carcasa de pe etuo.ro puteti sa o faceti sa iasa in evidenta.