0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Lenovo Tab P10

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse de protectie Lenovo Tab P10 - Cu protectia nu e de glumit

Un gadget de pret ca Lenovo Tab P10 este supus mereu riscurilor neprevazute, mai ales atunci cand esti o persoana dinamica si iei tableta cu tine peste tot. Ea se poate freca de obiectele din geanta sau din rucsac si se poate alege cu zgarieturi si fisuri care nu ii afecteaza doar aspectul, ci si functiile pentru care ai cumparat-o in primul rand. Asa ca ar fi bine sa te uiti dupa niste huse de protectie.

O gama variata de huse telefoane si tablete

Magazinul Etuo.ro ajuta orice tip de utilizator sa-si gaseasca protectia povitrivita pentru smartphone-urile sau tabletele lor. Inainte de toate, daca nu vrei sa stai prea mult pe ganduri si nu te intereseaza un tip anume de carcase, poti alege un model din sectiunea de huse universale. Gasesti acolo huse toc pentru telefoane si tablete, huse tip carte sau slide si tot felul de alte huse populare. Un exemplu in acest sens sunt husele din piele naturala, un material rezistent si placut la atingere, care ofera tabletei tale un aspect rafinat. Astfel de huse sunt taiate frumos si au interiorul captusit cu un material moale care protejeaza tableta de zgarieturi atunci cand o scoti din husa in mod repetat. Le gasesti si in varianta din piele ecologica. Unele carcase permit afisarea orei si a notificarilor de pe dispozitiv fara a fi nevoie de sa-l scoti din husa.

Personalizeaza-ti husa de protectie

Husele universale sunt disponibile intr-o serie de dimensiuni generale; nu trebuie decat sa le verifici pe cele ale tabletei tale ca sa alegi apoi husa cea potrivita. Dupa ce o alegi pe cea care merge la fix, poti intra in galeria de modele grafice de pe etuo.ro pentru a-i da viata si culoare, iar daca nu-ti face cu ochiul nimic de acolo, apeleaza la serviciul special de personalizare de pe site, pentru a incarca propriile tale imagini pe care le vrei imprimate pe spatele sau fata tabletei.