0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase LG K41S

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase disponibile pentru LG K41S

Fie că ești o persoană activă, sau nu, telefonul tău poate avea de suferit în urma utilizării sale zilnice. De aceea este recomandat să îl accesorizezi cu o husă sau cu o carcasă specială. Aceste accesorii sunt concepute pentru a proteja carcasa telefonului alături de muchii și de ecran, fără a limita accesul către funcțiile de bază – husa va permite folosirea porturilor de încărcare și USB, a butoanelor de volum și de power, a camerelor principale și frontale, dar și a difuzoarelor și a senzorilor de lumină. Descoperă acum gama noastră completă de huse și carcase compatibile cu smartphone-ul LG K41S.

Huse din plastic, metal, silicon sau lemn

Indiferent de efectul pe care vrei să îl obții, acum poți comanda o husă cu care să valorifici ușor designul telefonului tău LG K41S. Așadar, pe lângă protecția smartphone-ului vei reuși să îl personalizezi, asortându-l cu ținutele și personalitatea ta. În catalogul online etuo.ro regăsești multiple opțiuni în ceea ce privește modelele de huse și carcase. Astfel, poți achiziționa la prețuri avantajoase huse din silicon, plastic, metal sau lemn. Fiecare husă este personalizată cu grijă pentru cele mai mici detalii ceea ce înseamnă că accesoriul comandat se va potrivi perfect cu particularitățile de design ale dispozitivului tău portabil.

Protejează-ți smartphone-ul LG K41S

Cum te ajută o husă compatibilă să-ți protejezi smartphone-ul LG K41S? Scopul huselor și al carcaselor este acela de a prelua din șocul la care telefonul poate fi supus într-o anumită situație. Iar aici ne referim atât la șocuri uzuale cauzate de folosirea normală a dispozitivului, dar și la șocuri puternice survenite în urma unor accidente nefericite. Așadar, husa îți protejează telefonul de lovituri, căzături, zgârieturi sau alte evenimente neplăcute. Alege și tu să păstrezi integritatea gadgetului tău neschimbată pentru mai mult timp folosind huse și carcase de cea mai bună calitate.