0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase LG K51S

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Accesorii pentru LG K51S

LG K51S este un telefon aflat în preferințele consumatorilor de tehnologie datorită raportului avantajos calitate/preț pe care îl propune. Pentru că știm câtă atenție acorzi telefonului tău, venim în întâmpinarea ta cu o gamă variată de accesorii compatibile. Astfel, în catalogul online etuo.ro găsești o varietate de modele de huse și carcase special concepute pentru noul LG K51S. Răsfoiește paginile catalogului online, alege modelul preferat și plasează comanda. Noi ne asigurăm că ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil. În plus, te bucuri de prețuri avantajoase și de oferte greu de refuzat.

Huse și carcase compatibile cu LG K51S

În timpul folosirii uzuale a telefonului tău, acesta este supus unor șocuri mecanice diverse. În plus, la acestea se adaugă accidentele nefericite în cadrul cărora șocul mecanic resimțit poate cazua deteriorarea sau spargerea carcasei dispozitivului. Pentru a evita astfel de situații și pentru a păstra smartphone-ul în cea mai bună stare pentru mai mult timp, ai nevoie de soluții de protecție utile și eficiente. Ei bine, din acest punct de vedere, poți oricând comanda o husă sau o carcasă compatibilă cu noul tău smartphone LG K51S. Verifică acum modelele disponibile și alege o husă din metal, plastic, silicon sau lemn.

Un telefon care arată ca nou pentru mai mult timp

Husele și carcasele disponibile în catalogul online etuo.ro sunt realizate din materiale durabile și rezistente. Acestea vor proteja carcasa, muchiile și ecranul telefonului chiar și în cazul în care șocuri mecanice puternice au loc. În plus, husele și carcasele vor feri smartphone-ul de efectele uzurii zilnice și de apariția zgârieturilor de suprafață, sau a altor urme inestetice. Aplicarea husei se face rapid și ușor, iar potrivirea accesoriului cu forma dispozitivului este perfectă – nu îți va fi restricționat accesul către butoanele de volum, power, către porturile de încărcare, camere sau către cele două difuzoare.