CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse LG K61 - Carcase telefoane

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase în ofertă, pentru LG K61

Cauți o husă la preț accesibil? Alege acum accesorii de cea mai bună calitate pentru telefonul tău LG K61 din oferta etuo.ro. Desigur, fiecare husă sau carcasă disponibilă în această pagină este compatibilă cu noul device LG: husa va acoperi carcasa smartphone-ului fără a obstrucționa mufa USB, butoanele de volum, camerele sau difuzoarele. În plus, toate husele și carcasele disponibile sunt realizate din materiale durabile și rezistente asigurând o bună protecție pentru carcasa, muchiile și ecranul dispozitivului portabil. Alege acum o husă din plastic, silicon, metal sau lemn.

Păstrează-ți telefonul ca nou pentru mai mult timp

Cu ajutorul unei huse compatibile uiți de grija pe care o porți telefonului tău. Și, îți desfășori toate activitățile preferate bucurându-te de libertate totală de mișcare. Telefonul tău va fi protejat atunci când îl porți în buzunar alături de chei, atunci când îl lovești din greșeală, sau chiar atunci când îl scapi pe suprafețe dure. Și va arăta ca nou pentru mai mult timp – fără zgârieturi, fisuri sau alte aspecte neplăcute din punct de vedere funcțional sau vizual. Descoperă toată gama de huse și carcase disponibilă pentru smartphone-ul LG K61 și alege modelul care îți place cel mai mult. De restul ne ocupăm noi.

Huse din plastic, metal, silicon sau lemn

O husă trebuie să asigure o bună protecție pentru telefon, nu doar să arate bine. Astfel, accesoriile pe care ți le punem la dispoziție sunt realizate din cele mai bune materiale. Capabile să ofere rezistență, dar delicate cu carcasa smartphone-ului. Echipat cu o husă sau cu o carcasă specială, telefonul se va simți plăcut la atingere și va fi ferit atât de uzura zilnică, cât și de accidente nefericite care pot cauza defecțini importante și costisitoare. Ai grijă de smartphone-ul tău și oferă-i toată atenția de care are nevoie. Comadă acum o soluție eficientă pentru protecție și bucură-te de oferte și promoții speciale.