0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase LG K62 Plus

Smartphone-urile LG K62, sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Ai un LG K62 Plus?

Cauți huse compatibile cu LG K62 Plus? Dacă vrei să îți protejezi cât mai eficient telefonul, fără a pierde din frumusețea aspectului original, bine te-am găsit în paginile magazinului online Etuo.ro. Avem pentru tine o gamă variată de accesorii GSM perfect compatibile cu modelul LG K62 Plus.

Așadar, răsfoiește paginile catalogului și vezi husele și carcasele pe care le poți comanda. Sau, folosește filtrele interactive pentru a sorta produsele în mod eficient. Nu uita să comanzi toate accesoriile de care ai putea avea nevoie: huse, carcase, folii de protecție, încărcătoare, cabluri USB, căști, suport pentru telefon și multe altele.

Huse și carcase în varietate de modele

Crezi că este greu să găsești o husă pe placul tău? Noi credem că nu vei avea probleme din acest punct de vedere. În magazinul online Etuo.ro ai mereu o gamă variată și diversificată de huse și carcase perfect compatibile cu dispozitivele tale portabile.

Astfel, pentru LG K62 Plus găsești numeroase modele grafice, culori, forme, dimensiuni sau huse cu caracteristici speciale așa cum sunt standurile de susținere sau buzunarele speciale pentru păstrarea actelor sau a banilor.

Poți alege în funcție de materiale și grosimi, culori sau modele inspirate din filme, cărți sau din natură. Poți cumpăra husa pentru tine, sau o poți personaliza pentru a o face cadou. Ai libertate totală de alegere.

Materiale de cea mai bună calitate și protecție extinsă

Comandă o husă din piele. Sau, alege o husă din silicon moale la atingere. Dacă vrei ceva diferit, mergi pe mâna lemnului sau a metalului. Și, de ce nu, alege o husă care să conțină o combinație variată de metariale, forme și culori. Personalizează-ți telefonul LG K62 Plus rapid și ușor cu ajutorul huselor compatibile.

Stai liniștit, indiferent de alegerea pe care o faci, telefonul va fi ferit de uzura zilnică și de șocurile mecanice puternice. Accesoriile sunt durabile și rezistente, capabile să facă față celor mai neobișnuite situații.

Uită de grija pe care o porți în mod normal smartphone-ului tău. Bucură-te de mobilitate neîngrădită. Joacă-te, plimbă-te, distrează-te. Și folosește telefonul oricând îți dorești. Pentru că ești mult mai liniștit atunci când știi că nimic nu îți poate strica voia bună.

O husă compatibilă e un accesoriu GSM care se potrivește perfect

În catalogul Etuo.ro găsești doar huse și carcase perfect compatibile cu telefonul tău LG K62 Plus. Ce înseamnă acest lucru? Că accesoriul se va mula perfect pe forma dispozitivului portabil. Că vei putea aplica husa rapid și că o vei putea scoate ușor fără a deteriora materialele din care este confecționat smartphone-ul tău.

În plus, husa va proteja device-ul oferind siguranță nu doar pentru carcasa din spate ci și pentru muchii sau ecran.

Husele și carcasele au decupaje speciale în zonele esențiale ale gadgetului. Astfel, vei putea să folosești fără probleme porturile USB, butoanele de volum sau Power, difuzoarele, microfoanele, senzorii speciali sau camerele foto frontale și principale.

Ce ai spune despre o husă cu model unic?

Prin intermediul serviciilor interactive Etuo.ro acum ai posibilitatea de a personaliza rapid și ușor husa pentru telefonul tău LG K62 Plus. Nu trebuie decât să folosești configuratorul nostru online și să valorifici spiritul tău creativ.

Modifici o husă după bunul plac. Adaugi culori, texte, imagini și cam tot ce îți dorești. Rezultatul? O husă așa cum nu mai există alta. Vei fi sigur că accesoriul tău nu o să se mai regăsească și la alt utilizator. În plus, avem o idee bună pentru cei care vor să facă un cadou inedit. Așa că, descoperă toate serviciile noastre și comandă în siguranță accesoriile GSM de care ai nevoie.