Huse si carcase LG Q60

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse de telefon pentru LG Q60

Doar un moment de neatentie este ceea ce ne desparte de o dauna totala a telefonului nostru. Doar o clipa si acesta poate fi fie zgariat, fie spart, ceea ce va insemna o investitie suplimentara din partea ta pentru a il repara. Dar daca ai avea o carcasa de protectie, acesta ar fi protejat iar tu nu ai mai fi nevoit sa cheltui bani cu service-ul. Iar daca husa telefonului se si potriveste cu acesta, atunci totul este perfect.

Carcasa telefonului are importanta ei

Stim cat de mult iti pretuiesti telefonul si iti doresti sa te bucuri de el cat mai mult timp, de aceea iti recomandam sa folosesti inca de la inceput o carcasa de protectie telefon. Atunci cand acesta este protejat si tu vei fi mai relaxat stiind ca smartphone-ul tau este in deplina siguranta. La noi, la etuo.ro vei putea alege dintr-o multitudine de carcase, care de care mai atragatoare, ce vor imbraca telefonul tau intr-un mod deosebit. Poti opta pentru o husa telefon clasica, sau, de ce nu, chiar pentru una personalizata.

Despre telefonul LG Q60

Smartphone-ul s-a remarcat prin cele 3 camere surprinzatoare, ce vor reda cu finete detaliile unei fotografii reusite. Camera de 16 MP poate capta fotografii de o inalta calitate, ajutata fiind de senzorul de adancime, iar cea de 5 MP, are in componenta un super wide-angle, ce iti va permite sa faci fotografii de grup speciale. Ecranul sau are dimensiuni impresionante si vine cu o imagine de o calitate superioara. Are un procesor 2.0 GhZ Octa-Core ce auce viteza si putere telefonului. Prin redarea sa Eco, poti economisi durata de viata a baterieri, atunci cand ai nevoie, de exemplu, doar de audio atunci cand vrei sa redai un videoclip. Este un telefon impresionant, din toate punctele de vedere.