Huse LG Velvet - Carcase telefoane

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Carcase de protectie unice pentru LG Velvet

Noul model sud-coreean LG Velvet este o investitie care iti daruieste inovatie tehnologica de prima clasa, energie pozitiva, dar si un degradeu de culori intense si luminoase. De acum LG Velvet este aliatul de incredere al memoriei tale, stocand eficient mii de amintiri care ti-au declansat cele mai frumoase emotii. Ce poate sa faca LG Velvet pentru tine? Acest model performant de smartphone iti pune la dispozitie o configuratie de 6 sau 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. In plus, iti ofera si posibilitatea de a folosi slot microSD. Camera foto performanta lucreaza din greu in favoarea amintirilor tale care cresc in cantitate din zi in zi. Daca deja ai investit in elegantul LG Velvet, atunci trebuie sa-i asiguri o protectie pe masura. Vestea buna este ca in catalogul online etuo.ro gasesti multiple variante de carcase de protectie din materiale TPU pentru cochetul LG Velvet.

Huse de protectie elegante pentru LG Velvet

Cu siguranta iti doresti ca LG Velvet sa te insoteasca peste tot in drumurile tale. Daca iti doresti sa te bucuri de beneficiile aduse de LG Velvet, fara sa-i periclitezi durata de viata, atunci trebuie sa alegi o husa de protectie rezistenta. Este adevarat ca husa de protectie aleasa trebuie sa faca fata cu succes socurilor mecanice, zgarieturilor, murdariei, urmelor de praf si petelor de grasime. Dincolo de aspectul practic, LG Velvet are nevoie de o husa care sa-i puna in valoare design-ul modern si culorile intense. Din fericire, in catalogul online etuo.ro gasesti o gama variata de huse compatibile cu smarphoneul tau, confectionate din materiale rezistente, transparente sau cu un ingenios design tip carte.

Alege o carcasa de protectie rezistenta pentru LG Velvet

Acorda-ti timp de gandire si alege carcasa de protectie potrivita pentru dispozitivul tau. Usor de igienizat, husele de protectie din catalogul online etuo.ro, confera stabilitate utilizarii manuale a telefonului si nu ingreuneaza folosirea butoanelor laterale. Descopera husele de protectie special concepute pentru LG Velvet si daruieste siguranta smartphone-ului tau!