Huse si carcase Motorola Edge

Huse pentru Motorola Edge


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Motorola Edge Plus, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1017
×
Tip husa 1
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse pentru Motorola Edge

Hello, Moto! Bine ai revenit in viata noastra. Acum esti mai rapid, mai puternic si, bineinteles, ai un ecran mai indraznet decat modelele anterioare. Cu margini curbate si sunet stereo incredibil, ne surprinzi la fiecare utilizare. Si asta nu e tot! Vii la pachet cu un set de specificatii care ar multumi orice iubitor de smartphone-uri. Asa ca tot ce ramane de facut este sa te intampinam cu bratele deschise si cu... huse pentru Morotola Edge menite sa te protejeze.

Viata lunga pentru Moto al tau

Suntem in era smartphone-urilor performante si capabile sa ne rezolve orice problema. Insa, ce facem atunci cand intervin factori externi care pun in pericol viata telefonului? O husa este ca un scut impotriva acestor pericole. Fie ea din policarbonat, silicon, poliuretan sau chiar lemn, face fata cu brio aproape oricarui pericol. In primul rand, telefonul tau Motorola are o camera foto excelenta, cvadrupla, la rezolutie maxima 64 MP. Ai deja un obiectiv valoros de protejat! Husa acopera perfect spatele, marginile telefonului, se pliaza perfect pe formele acestuia si, cat ai zice Moto, se monteaza usor. Husa iti apara telefonul de urme de uzura, praf, zgarieturi, crapaturi si lovituri, indiferent prin ce trece acesta.

Adio, urme de uzura! Husa isi face bine treaba

Orice husa pentru Motorola Edge ai alege din oferta etuo.ro, te bucuri de protectie garantata la fiecare pas. Este un prilej bun sa iti protejezi telefonul de orice pericole, cat il ,,imbraci" cu un accesoriu pe masura. Iar noi, la etuo.ro, tinem atat de mult la smartphone-urile clientilor, ca si cum ar fi ale noastre. De aceea, am selectat cele mai bune huse de protectie pentru Motorola Edge si multe alte modele de smartphone. Asadar, ai ajuns in locul potrivit. Ramane doar la tine decizia... ce model de husa sa alegi pentru noul tau Motorola Edge?