Huse si carcase Motorola Edge 30 Ultra

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase de protecție pentru Motorola Edge 30 Ultra

Ai un telefon mobil nou? Cu siguranță a fost o achiziție costisitoare și pe care nu vrei să o repeți prea curând. Ei bine, acest lucru presupune o grijă foarte mare. Dar oricât de mult ți-ai dori, nu vei putea fi atent în permanență la mobilul tău Motorola Edge 30 Ultra.Ce faci dacă îi dai unui prieten mobilul ca să facă o poză și din neatenție îl scapă pe jos? Probabil vei sesiza că telefonul funcționează greu. Sau și mai clar, are o mulțime de zgârieturi pe toată suprafața. Nu ar fi mai simplu să alegi o husă și o folie de protecție ca să te asiguri că device-ul este intact?La Etuo găsești o mulțime de huse și carcase de protecție pentru dispozitivul tău. Poți alege dintre huse de plastic, carcase blindate, huse flip sau tip carte. Ori poți opta pentru o husă simplă de silicon. Și să știi că poți curăța carcasa de silicon a telefonului mobil foarte ușor.Tot ce trebuie să faci este să intri în catalogul online Etuo și să alegi o husă de protecție pentru Motorola Edge 30 Ultra care îți place. Alege și o folie de sticlă ca să îți echipezi complet telefonul mobil.

Protejează-ți mobilul cu accesorii GSM de la Etuo

Cu toții iubim somnul, iar dacă obișnuiești să amâni alarma dimineața probabil că ai mai dat cu mâna peste mobil. Și cu siguranță el a căzut de pe noptieră. Dacă nu vrei să îți începi dimineața fiind supărat că dispozitivul tău este zgâriat sau are ecranul spart. Ocupă-te din timp de echiparea lui completă cu huse și carcase de la Etuo, iar diminețile tale vor fi mai liniștite.Orice lovitură de care telefonul are parte îl afectează vizibil. Fie că vorbim despre partea estetică sau despre funcționalitatea lui. De exemplu, se poate întâmpla ca telefonul să nu mai sune. Și știi cât de importante sunt apelurile telefonice pentru tine. Iar ca să eviți problemele, Etuo a creat huse potrivite pentru Motorola Edge 30 Ultra.Marginile proeminente ale carcasei sunt ideale pentru securizarea mobilului în timpul impactului. Iar materialele de calitate și suprafețele aderente previn șocurile mecanice. Unde mai pui că te poți bucura de siguranță și creativitate cu o singură husă?Carcasele de la Etuo vin cu imprimeuri hazlii și culori plăcute. Alege dintr-o gamă variată de tematici pentru imprimeu, de la flori la animale sau la desene abstracte. Poți opta pentru huse de piele cu aspect elegant sau huse blindate pentru siguranță ridicată.

Configuratorul online Etuo pentru carcase personalizate

Ai răsfoit tot catalogul nostru și nu ai găsit nimic care să îți placă? Acum poți crea o husă personalizată pentru mobilul tău, așa cum îți place ție. Alege o husă compatibilă cu Motorola Edge 30 Ultra, selectează tipul carcasei și culoarea, iar apoi poți începe procesul de creație.Alege o fotografie din galeria personală sau din cea pusă la dispoziție în configuratorul Etuo și îmbină utilul cu plăcutul. Poți crea o husă de protecție cu un mesaj amuzant sau orice îți place ție. Arată-ne ce ne lipsește din catalogul online Etuo.La Etuo găsești huse de cea mai bună calitate și care se potrivesc device-ului tău. Găsești în magazinul nostru online huse de silicon, flip sau tip carte, din fibră de carbon sau chiar cu lemn. Poți alege orice husă îți face cu ochiul sau poți selecta mai multe ca să ai de schimb.Comandă de pe Etuo orice husă de protecție și folie de sticlă și beneficiezi de transport gratuit la comenzi de peste 100 de RON. Iar dacă te abonezi la newsletter-ul nostrum, ai parte de 10% reducere la prima ta comandă plasată pe site.