0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Motorola Moto E6s

Huse pentru Motorola Moto E6s

Smartphone-ul Motorola Moto E6, Motorola Moto E6 Play si Motorola Moto E6 Plus este un model complet diferit

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase de protecție rezistente pentru Motorola Moto E6s

Nu-i așa că ești fanul noilor tehnologii? Atunci, probabil deja ești posesorul unui Motorola Moto E6s, ideal să-ți fie alături în orice moment al zilei. Dacă plănuiești să te bucuri pentru cât mai mult timp de conectivitate 5G, de memoria internă de 32 GB 2GB RAM și de rezoluția de 720 x 1560 pixeli, trebuie să iei măsurile de securitate adecvate. Nu uita că Motorola Moto E6s este o comoară și datorită materialelor premium care îi sporesc rezistența la apă. Cea mai eficientă soluție pentru siguranța smartphone-ului tău? Alegerea unei huse de protecție solidă, confecționată din materiale TPU, care se mulează perfect pe suprafața dispozitivului. Vestea bună este că în magazinul online etu.ro deja găsești huse compatibile pentru modelul Motorola Moto E6s.

Cum alegi o husă de protecție eficientă pentru Motorola Moto E6s

Pentru alegerea unei huse de protecție eficiente, trebuie să ții cont de două criterii esențiale: siguranța și design-ul. Din fericire, în magazinul online găsești carcase de protecție flexibile, confecționate din materiale de înaltă calitate. Tot ce trebuie să faci este să alegi husa adecvată modelului și să observi cât de bine protejează telefonul împotriva șocurilor mecanice, zgârieturilor, urmelor de murdărie și petelor de grăsime. Husele de protecție din materiale TPU nu împiedică utilizarea rapidă și ușoară a butoanelor laterale și nu cauzează întreruperi ale display-ului. În materie de design, catalogul online etuo.ro este darnic în variante. Poți opta cu încredere pentru cele mai flexibile huse transparente, simple sau tip carte, prevăzute cu clapetă.

Motorola Moto E6s alături de tine în fiecare călătorie

Echipat cu husa de protecție potrivită, Motorola Moto E6s este pregătit pentru excursii de lungă durată, nerăbdător să imortalizeze peisaje incredibile din toate aventurile tale turistice. De acum, și tu poți pleca în vacanțe fără griji pentru că telefonul tău nu mai este vulnerabil în fața accidentelor neprevăzute. Descoperă gama de huse de protecție pentru Motorola Moto E6s și călătorește liniștit!