Cauta huse pentru telefonul tau:
   
0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Motorola Moto G Pro

Huse pentru Motorola Moto G Pro


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Motorola Moto G, Motorola Moto G 5G, Motorola Moto G 5G Plus, Motorola Moto G Power, sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse de protectie din materiale TPU pentru Motorola Moto G Pro

Motorola Moto G Pro este un prieten pe care te poti baza de fiecare data cand simti nevoia sa asculti muzica preferata, sa vorbesti cu cei dragi cand distanta este un impediment sau sa stochezi informatii si fotografii pe care sa le revezi in momentele de respiro. Dupa cum stii, o prietenie este bidirectionala. De aceea, nu-ti neglija prietenul din sfera tehnologiei si asigura-i protectia de care are nevoie. Cu siguranta, nu iti doresti sa fie afectata camera frontala de 16 Megapixeli sau display-ul pe care ruleaza tot ce iti starneste interesul. De aceea, nu ezita sa consulti gama de huse de protectie flexibile din catalogul etuo.ro si sa faci alegerea potrivita pentru modelul tau preferat, Motorola Moto G Pro.

Eleganta si functionalitate intr-o singura husa

Husele de protectie de la Etuo sunt capabile sa tina la distanta uzura, socurile mecanice, urmele de praf si murdaria. Fiind flexibile carcasele noastre, se muleaza pe suprafata dispozitivului si sunt usor de indepartat in scopul igienizarii. Prevazute cu decupaje, carcasele de protectie din TPU nu restrictioneaza accesul la butoanele laterale, iar cuplarea castilor se realizeaza usor. De acum, poti asculta muzica la orice ora din zi sau noapte fara sa te ingrijorezi pentru siguranta telefonului tau. Dincolo de gradul inalt de functionalitate, husele de protectie de la Etuo produc o impresie placuta asupra oricui pentru ca au un design modern, atent executat. Indiferent ca alegi o husa standard sau o husa tip coperta de carte, nu vei da gres.

Carcasa de protectie pentru Motorola G Pro: bucuria sigurantei

Daruieste-ti acest cadou pretios prin alegerea unei huse rezistente care sa garanteze siguranta smartphone-ului tau. Bucuria e molipsitoare si merita sa fie transmisa mai departe. Un cadou practic si elegant pentru toti prietenii tai care detin un Motorola G Pro va fi cu siguranta apreciat si va trezi un puternic sentiment de recunostinta. Vezi gama de huse de protectie compatibile cu Motorola G Pro!