0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Motorola Moto G50

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse de protecție pentru Motorola Moto G50

Telefonul este o investiție pe care nu o faci zilnic. De aceea, merită să îi acorzi o atenție sporită pentru a păstra experiența alături de el la capacități maxime. Cu toate astea, să recunoaștem. Suntem oameni, se întâmplă, de multe ori ca smartphone-ul să sfârșească pe jos sau să fie zgâriat de alte obiecte care stau lângă el în geantă. Te întrebi cum îl poți proteja mai bine? Cunoști deja răspunsul. Husele și carcasele de protecție pentru telefon. Modelul Motorola Moto G50 este rezistent la apă, dar nu și la șocurile mecanice. Acestea îl pot deteriora parțial sau chiar produce efecte grave asupra display-ului sau pieselor. Cu siguranță nu îți dorești să ai un telefon cu ecranul spart, care nu îți mai permite să vizualizezi conținutul în mod corect. Atunci apelează cu încredere la noile tale prietene. Husele Etuo. Stai fără griji, indiferent de modelul pentru care optezi, protecția este garantată. Poți lăsa de o parte emoțiile în cazul în care scapi telefonul pe jos. Carcasa este acolo pentru el și atenuează efectele șocului. În plus, ea păstrează aspectul impecabil al dispozitivului pentru o perioadă îndelungată. Intră și tu și alege-ți preferata acum.

Dă-i un refresh telefonului tău

Te-ai plictisit de cum arată telefonul tău sau pur și simplu vrei să-i oferi o notă personalizată? Fă-o cu ajutorul huselor de protecție. Pe lângă funcționalitate, carcasele pentru telefon aduc un strop de diversitate în ceea ce privește lumea telefoanelor mobile. Cu alte cuvinte, ai încă o metodă să îți faci simțită prezența oriunde ai merge. De la husele în culori simple, care se potrivesc la orice ținută, până la design-urile vesele pline de cățeluși și pisicuțe. De ce să îți ții stilul ascuns, când îl poți exprima subtil prin intermediul unei huse? Iar pe lângă preferințele estetice, oamenii vor mai înțelege un lucru important despre tine. Ești o persoană precaută care ține la smartphone-ul ei Motorola Moto G50. Și te înțelegem. Camerele foto de excepție și ecranul performant sunt menite să fie utilizate fără nicio barieră. Fisurile superficiale, zgârieturile mai mari sau mici sau petele de uzură sunt ținute la distanță cu husele creative din catalogul Etuo. Varietatea de modele te așteaptă pe site. Suntem siguri că o să găsești husa perfectă pentru gusturile tale. Arată-le și prietenilor tăi noua înfățișare pe care ai ales-o pentru telefonul tău și fii trendsetter în gașca ta.

Accesorii GSM pentru Motorola Moto G50

După importanța majoră pe care o ocupă în viața ta, telefonul are și el personalitatea lui. Definește-i-o cât mai bine cu accesoriile potrivite pentru Motorola Moto G50. Fă-l să fie un dispozitiv sigur pe el în orice situație, cu o husă perfect compatibilă cu specificațiile lui de design. Știi momentul acela în care găsești în magazin o haină care îți vine mănușă? Așa trebuie să fie și husa perfectă pentru a oferi cel mai înalt grad de protecție. În ceea ce privește modelele, libertatea e la ea acasă în catalogul Etuo. Poți alege între carcasele care acoperă spatele dispozitivului sau cele de tip copertă. Dacă vrei să duci siguranța telefonului la un alt nivel, atunci soluția este husa de tip bumper. Lasă telefonul să facă echilibristică și scamatorii în voie. Husele confecționate din materiale de calitate au o durată de viață prelungită, pe care i-o transmit și telefonului tău. Fă din telefonul tău un promotor al muzicii bune, fără să asculți ceva. Doar comanzi o husă personalizată cu versurile preferate din cântecul favorit și inspiri mai departe persoanele din jur. Nu te mulțumești cu o singură husă? Alege toate modelele care îți sunt pe plac și profită de ofertele Etuo.