0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Motorola One Macro

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase pentru Motorola One Macro

Un telefon performant pe care îl folosești în fiecare zi are nevoie de toată atenția ta. Și, pentru a te putea bucura de toate avantajele pe care le oferă un smartphone cu un sistem de camere impresionant trebuie să îl poți folosi indiferent de împrejurări. De aceea o husă sau o carcasă este mai mult decât recomandată. Un asemenea accesoriu îți va proteja telefonul Motorola One Macro pentru ca tu să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante. Și ai o mulțime de modele din care să alegi produsul cu care să-ți accesorizezi smartphone-ul.

De ce să folosești o husă sau o carcasă pentru smartphone

În timpul utilizării zilnice telefonul tău este supus unor situații care nu sunt mereu adecvate. În plus, un moment de neatenție poate duce către probleme ceva mai mari, precum ecran spart sau carcasă fisurată. De aceea o husă sau o carcasă te poate ajuta să păstrezi frumusețea telefonului tău Motorola One Macro pentru mai mult timp. Un accesoriu de calitate va evita apariția zgârieturilor pe carcasă sau pe ecran și îți va proteja device-ul de șocuri mecanice apărute în urma căzăturilor sau loviturilor accidentale. Și, nu în ultimul rând, o husă va limita pătrunderea prafului și a mizeriei în interiorul dispozitivului prelungindu-i durata de viață.

Huse și carcase pentru un aspect personalizat

În plus față de protecția pe care o asigură, o husă sau o carcasă adaugă stil telefonului tău. Așadar, dacă vrei să schimbi aspectul noului tău Motorola One Macro nu trebuie decât să alegi un accesoriu care să transmită exact imaginea pe care tu o dorești. Ai la îndemână o diversitate de modele și poți opta pentru materiale diferite în funcție de efectul pe care vrei să îl dai telefonului tău. Husele și carcasele sunt confecționate din plastic, metal, silicon sau lemn și pot avea dimensiuni și grosimi variate. Vezi toată oferta etuo.ro și alege produsul mult dorit.