0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Nokia 1.3

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase pentru Nokia 1.3

Știm cât de mult te bucuri atunci când îți cumperi un nou telefon. Indiferent de modelul ales, pui mare preț pe aspectul său, pentru că, smartphone-ul este cel mai util accesoriu pe care îl ai mereu la tine. Ei bine, cu ajutorul huselor și carcaselor ai mereu posibilitatea de a-ți personaliza device-ul și de a-i schimba aspectul pentru a-l asorta cu vestimentația și starea ta de spirit. În plus, îl păstrezi în siguranță atunci când faci toate lucrurile care îți plac. Fie că vrei să păstrezi noul telefon Nokia 1.3 pentru cât mai mult timp, sau că planifici să-l revinzi în viitorul apropiat, un accesoriu de calitate te va ajuta să te bucuri de dispozitivul tău portabil fără niciun fel de restricții.

Huse compatibile cu noul model Nokia

Husele și carcasele pe care le poți comanda pentru noul model Nokia 1.3 sunt prevăzute cu decupaje speciale care se potrivesc perfect cu particularitățile de design ale smartphone-ului. Astfel, îi protejezi carcasa, muchiile și ecranul de eventuale accidente, în timp ce ai acces către toate funcțiile importante. Uită de grijile pe care ți le faci atunci când îți păstrezi telefonul alături de obiecte care îl pot zgâria și deteriora. Mișcă-te în voie și folosește-ți telefonul așa cum îți dorești.

Varietate de modele și materiale

Indiferent de preferințele estetice pe care le ai, în oferta etuo.ro găsești o gamă variată de huse și carcase disponibile pentru noul Nokia 1.3. Ai culori vesele sau sobre, modele clasice sau moderne și accesorii prevăzute cu funcții speciale care extind funcționalitatea și manevrabilitatea device-ului. Tranformă-ți gadgetul într-un accesoriu pe care să îl folosești inteligent în fiecare zi. Descoperă husele și carcasele din piele, plastic, metal, lemn sau silicon și alege-le pe cele care îți plac cel mai mult.