CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Nokia 5.3 - Carcase telefoane

Smartphone-urile Nokia 5.4, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse si carcase pentru Nokia 5.3

Nokia a fost, pentru noi, brandul de telefoane mobile al copilariei. Multi nostalgici au ramas alaturi de Nokia si in ziua de astazi, insa, de data aceasta, modelele noi aparute pe piata sunt adaptate cerintelor actuale. Nokia 5.3 nu dezamageste prin faptul ca are display HD+, memorie pana la 6 GB RAM si conectivitate 5G. Acest telefon dual-sim ofera un bun raport calitate-pret si reprezinta strict ceea ce are nevoie orice utilizator de smartphone din 2020. Daca te afli in posesia unui Nokia 5.3 5G, nu-i asa ca ti-ai dori sa il vezi protejat cu o husa sau carcasa rezistenta?

Protectie indiferent de materialul ales

Orice husa sau carcasa de protectie ai alege de pe etuo.ro, la noi gasesti modelul potrivit. Toate variantele sunt compatibile cu forma telefonului Nokia 5.3. Astfel, fie ca vrei sa pastrezi legatura cu cei dragi, sa navighezi pe internet, sa te joci sau sa folosesti telefonul pentru orice alt scop, husa nu iti va sta in cale. La etuo, gasesti huse flexibile din silicon si huse tip carte pentru Nokia 5.3. Toate aceste huse sunt menite sa ofere protectie maxima telefonului tau, fie ca iti scapa pe podea, e supus la socuri sau umezeala. In plus, poti alege o husa si in functie de designul care iti place: simplu, transparent, unicolor, cu model sau imagine.

Alege modelul preferat de husa pentru Nokia 5.3

E momentul oportun sa iti ,,imbraci" telefonul Nokia 5.3 cu o husa dedicata protectiei sale pe termen lung. Ea este foarte usor de adaugat sau indepartat, prin urmare o poti scoate de fiecare data cand ai nevoie. Husele etuo sunt subtiri, nu schimba forma smartphone-ului tau si il mentin la fel de fiabil. In plus, nu sunt acoperite butoanele laterale, nici camera. Husele pentru Nokia 5.3 sunt foarte usor de curatat si reprezinta un accesoriu placut si util pentru telefonul tau.