Huse si carcase OnePlus 8

Smartphone-urile OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase pentru OnePlus 8

Cel mai rapid smartphone care rulează Android merită accesorii care să se ridice la nivelul performanțelor sale. Știm că noul OnePlus 8 arată într-adevăr bine, însă nu trebuie să uiți că totul se poate schimba într-un simplu moment de neatenție. Nu de multe ori îți porți telefonul alături de chei, sau îl folosești în grabă uitând că suprafețele sale fragile și sensibile pot avea ușor de suferit. De aceea, este important să îl echipezi cu o husă sau cu o carcasă compatibilă. Pentru că, accesoriul potrivit te va ajuta să îți păstrezi device-ul în cea mai bună condiție pentru mult timp. Și știm că asta îți dorești atunci când alegi un dispozitiv distinctiv, așa cum este noul OnePlus.

Huse și carcase care întorc priviri

Husele și carcasele compatibile cu OnePlus 8 sunt realizate doar din materiale din cea mai bună calitate. Indiferent de alegerea pe care o vei face, vei avea un accesoriu cu design minimalist care nu va denatura din aspectul telefonului tău. În schimb, vei reuși să îl personalizezi așa cum îți dorești. Alege o husă sau o carcasă clasică, modernă, sau prevăzută cu sisteme speciale pentru extinderea posibilităților de manevrare a device-ului. Optează pentru produse din metal, piele, lemn, acetat, plastic sau silicon. Încearcă cât mai multe modele pentru a avea un smartphone care se asortează atât cu stilul vestimentar cât și cu personalitatea ta unică.

Protecție extinsă pentru OnePlus 8

Comandă o husă sau o carcasă pentru telefonul tău OnePlus 8. În catalogul online etuo.ro găsești o gamă variată de modele pentru toate gusturile. Accesoriile sunt prevăzute cu decupaje speciale pentru a se potrivi perfect cu designul device-ului tău. Astfel, smartphone-ul este protejat cu succes în fiecare moment în care tu îl folosești. Pe scurt, te miști în voie și uiți de grija telefonului indiferent de stilul de viață și de pasiunile tale.