Huse si carcase Oppo A17

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Echipează-ți telefonul mobil cu cele mai bune carcase

Iubești tehnologia? Și noi. Și de nu ai face acest lucru atunci când ai la îndemână atât de multe facilități, toate într-un singur dispozitiv electronic. Poți să te uiți la un film sau poate chiar un serial. Poți face un selfie cu ajutorul unui selfie Stick Bluetooth sau chiar poți folosi telefonul pe post de mouse. Este impresionant cât de multe poți face cu ajutorul tehnologiei. Și suntem convinși că nu vrei să pierzi toate beneficiile din cauza unei fisuri sau a ecranului spart al mobilului, nu-i așa? Atunci, cea mai bună metodă de a-ți proteja dispozitivul este să îl echipezi corespunzător cu accesoriile GSM de la Etuo. Alege o husă și o carcasă de protecție pentru mobilul tău și bucură-te de siguranța unui telefon protejat. Și ca să fii sigur că ecranul va fi intact și nu se va fisura, aplică-i o folie de protecție de sticlă securizată. Găsești în catalogul Etuo cele mai bune huse de protecție și cele mai potrivite imprimeuri pentru stilul tău. Tot ce trebuie să faci este să răsfoiești catalogul și să descoperi accesoriul care este pe gustul tău. Și care se potrivește cu mobilul tău Oppo A17, bineînțeles.

Huse și carcase de protecție pentru Oppo A17

O husă de protecție pentru mobilul tău poate face mai multe decât te-ai aștepta. Îți păstrează în siguranță mobilul, chiar și atunci când el are parte de lovituri primite pe neașteptate. Și ca să nu fie nevoie să vezi cum elimini zgârieturile de pe ecranul telefonului, poți să alegi să aplici o folie de protecție pentru ecran. Chiar dacă ești o persoană precaută și nu se pune problema ca dispozitivul tău să se strice, n-ar fi deloc rău să te gândești la o husă de protecție. Poți să te bucuri în permanență de un smartphone protejat și funcțional atunci când alegi accesorii GSM de calitate. Atunci când scapi telefonul pe jos, șocul mecanic afectează toate circuitele interne ale mobilului. Decât să fie nevoie să plătești o sumă mare de bani pentru reparații, mai bine îți alegi niște accesorii de protecție și ești sigur că mobilul e în siguranță. Imaginează-ți câte huse și folii poți lua de banii pentru reparații. Dacă vrei să te bucuri în permanență de un telefon protejat și cu o mulțime de funcții impresionante, intră pe Etuo.ro și răsfoiește catalogul online de accesorii potrivite pentru Oppo A17. Fiecare husă și carcasă de la Etuo este făcută special pentru a se potrivi peste modelul device-ului tău Oppo A17. În plus, scapă de grija că va trebui să dai husa jos de fiecare dată  când vrei să faci o fotografie sau să alimentezi dispozitivul. Husa are spații create pentru butoanele de volum, camera de fotografiat, portul USB și cel destinat conectării căștilor. 

Huse personalizate cu configuratorul Etuo

Știai că acum poți avea o husă pentru Oppo A17 care să se potrivească perfect cu personalitatea ta? Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele de huse, cu imprimeuri care mai de care. Iar dacă nimic din ceea ce vezi nu-ți face cu ochiul, ai posibilitatea de a crea tu o carcasă. Cum? Cu ajutorul configuratorului Etuo pentru carcase de protecție. Alegi un tip de husă pentru mobilul tău și apoi poți da drumul creativității, astfel încât să creezi cea mai bună husă pentru Oppo A17. Alege carcase de plastic sau silicon și o culoare. Apoi alege o fotografie din galeria ta și personalizează husa așa cum preferi. În plus, poți adăuga chiar și un text amuzant sau o urare în cazul în care husa este un cadou pentru cineva drag. Comandă de la Etuo în valoare de 100 de RON și ai transport gratuit oriunde în țară.