CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Oppo A5 (2020) - Carcase telefoane

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Carcase si huse de protectie pentru telefon OPPO A5 (2020) – Printre rezolutiile din noul an, cumpararea unei carcase de protectie trebuie sa fie pe lista

Oferta magazinului etuo.ro cuprinde foarte multe modele de carcase si huse de protectie pentru modelul de smartphone OPPO A5 (2020). Printre cele mai populare sunt carcasele realizate din silicon. Popularitatea acestora se datoreaza diversitatii de modele, culori si nuante. Fiind realizate din materiale de inalta calitate, acestea protejeaza corespunzator si eficient telefonul impotriva zgarieturilor nedorite sau murdariei. Carcasele din silicon protejeaza atata spatele telefonului cat si partile laterale ale dispozitivului tau. Pe de alta parte, carcasele realizate din material flexibil TPU sunt si ele la foarte mare cautare pentru modelul de smartphone OPPO A5 (2020). Chiar si indoirea de lunga durata nu provoaca deformari.

De la carcase din silicon la carcase din TPU, calitatea si rezistenta produselor etuo.ro primeaza intotdeauna

Carcasele din TPU se adapteaza perfect la marginile dispozitivului, protejandu-l astfel de partea inferioara si laterala. De asemenea, carcasele din silicon se caracterizeaza printr-o rezistenta ridicata la zgarieturi si murdarie si sunt foarte bune si de incredere. Chiar si modul in care manuiesti telefonul iti ofera sansa sa te bucuri de o mai buna prindere a lui, chiar si in cele mai dificile situatii, precum in timpul mersului cu transportul in comun. Pentru cei care prefera o forma mai eleganta de protectie pentru telefonul smartphone OPPO A5 (2020) oferim huse de tip flip carte.

Care este principalul avantaj al huselor pentru telefon OPPO A5 (2020)?

Avantajul unei astfel de huse este magnetul integrat in clapeta din fata care protejeaza eficient atat ecranul cat si spatele dispozitivuluui, impiedicand deschiderea arbistrara ca husei. Oricare dintre modelele preferate sunt fabricate in conformitate cu toate specificatiile smartphone-ului OPPO A5 (2020), fiecare avand decupajele necesare pentru componente si conectori. Acest fapt iti va permite sa accesezi camera foto / video, difuzorul audio, portul de incarcare, precum si cablul castilor fara a scoate telefonul din carcasa.